Delia – Dale

Mă fascinează muzica românească. Serios! Unde-ai mai văzut atâta patos şi prostie pe centimetrul pătrat? Acum înţeleg de unde piţipoancele se inspiră cu ţoalele sclipicioase şi cu buzele ţuguiate.

Ascultă numai primul minut din piesa Deliei, Dale. ÃŽncă nu mi-am dat seama în ce limbă cântă, ba e engleză, ba e spaniolă?!, ideea e că are niÅŸte versuri. Care spun aÅŸa: “Sienteme, sienteme mas, I wanna get up, up in your mind, Sienteme, sienteme mas, my only desire, you’re one of a kind”. Face sens, nu? 😀

Delia e drăguţă, are voce, dar e păcat de ea că se iroseşte cu astfel de porcării.

Nu ştiu cine trage sforile în industria muzicală şi cine e responsabil de transformarea artiştilor, dar ăla sau aia ar trebui împuşcat(ă) şi arsă pe rug.

Delia – Dale (Official video)

Vezi mai multe video din muzica

10 thoughts on “Delia – Dale

 • oooookay, n-am inteles nimic. din piesa, din costume, din video, din …nimic.

  but then again tre sa ne amintim ca nici prima piesa a lu’ Inna n-avea nici o noima. Si draga de ea abia avea toti dintii drepti in gura.

  La Romanica nu ii trebe cultura, bun simt, si logica. Fa acolo sa fie. Arata o buca un san si aia e.

  • Păi, da, că dacă n-arată cracii ÅŸi figurile de dans, cât mai lasciv, nu va avea succes. Practic, dacă nu se oferă pe tavă în videoclip, nu e artistă de succes! Mai lipseÅŸte să facă un clip porno ÅŸi succesul e garantat. Mă rog, succes pentru o perioadă. Că apoi va dispărea ÅŸi ea în analele muzicii româneÅŸti, precum a păţit-o Cristiana Răduţă. După clipul de la Amor-Amor, în care mai avea puÅ£in ÅŸi se masturba, a dispărut de pe scena muzicală…

 • Cred că e din cauza influenÈ›elor exterioare. Amestecul de limbi, mai nou spaniola, prin versurile pieselor, pare a fi la mare căutare. Nu vrei să È™tii cât am suferit eu din cauza lui Don Oman cu prostia aia de danza kuduro. Oricât aÈ™ fi de tentată să comentez È™i eu pe baza stupidității piesei, trebuie să recunosc È™i partea raÈ›ională: au È™i ei un public È›intă, nu o să cânte să încânte iubitorii de muzică clasică.

  • Adică ce? Vrei să sugrezi că io-s o babetă care ascultă MoÅ£art ÅŸi Betovăn? 😛 Mda, trist e că Delia ÅŸi alte vedete de genul ăsta devin modele de urmat pentru adolescente …

 • io nu cred în ideea asta cu “astea devin modele pentru adolescente”. că doar ÅŸi tu bănuiesc c-ai fost adolescentă ÅŸi nu Å£i-ai tapetat pereÅ£ii cu postere cu cristiana răduţă (who the fuck is that?!). adică, ce vreau io să zic? că dacă ai o anumită conformaÅ£ie intelectuală/culturală plm nu poÅ£i fi influenÅ£at/ă de specimene din astea. iar dacă n-o ai, atunci e cam tot una dacă model Å£i-e delia ori monica tatoiu. sau dan puric, gen. că e tot p-acolo.

  • Ahm, io la 14 ani mi-am măzgălit o pereche de blugi cu Eminem, iar la 15 ani mi-am redecorat penarul (da, io am avut penar până prin clasa a 11-a :D) cu numele artiÅŸtilor mei preferaÅ£i, care pe atunci erau Dean Martin, Frank Sinatra, Dido, Dave Stewart, Metallica, Ray Charles etc.
   Åži io nu-s un om deÅŸtept 🙂

 • LiliÅŸor, merci, mi-ai adus aminte de n@d ‘nu e vina mea’ cu Delia în mare formă 🙂 Eu cred că tipa îmbătrâneÅŸte frumos, ‘piesa’ însă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.