jack carter eureka

Eureka, oraşul geniilor

jack carter eureka

Eureka e un serial excelent despre un orăşel american unde trăiesc oameni dotaţi cu IQ-uri impresionante. Totul începe cu un experiment care dă greş, un şerif federal care, încercând să evite câinele ce mereu trece strada când circulă o maşină, ajunge în oraşul Eureka. Oamenii sunt sociabili, cam ţăcăniţi, dar toată lumea trăieşte în armonie.

Episodul pilot durat vreo 84 de minute. Şeriful federal Jack Carter, interpretat de Colin Ferguson, devine şeriful oraşului Eureka după ce reuşeşte să rezolve nişte probleme. Serialul nu duce lipsă de umor şi de multe invenţii care mai de care mai ciudate. Printre ciudăţeniile astea se numără Casa Viitorului. Ei, se pare că scenariştii au asociat casa cu o femeie, altfel nu-mi explic de ce sărmanul Jack e nevoit să-i ceară scuze casei pentru că … a întârziat la cină!

P.S: mi se pare doar mie sau în serialul ăsta Colin seamănă cu mândrul Groparu de la Cluuj?

foto: syfy.com

6 thoughts on “Eureka, oraşul geniilor

 1. clawd

  Uneori poate e mai bine să fie tratate şi lejer unele subiecte… Mie personal îmi convine, că vreau să mă mai şi relaxez la filme/seriale, nu doar să-mi întortochez neuronii (şi ăia, destul de rari) cu fiecare serial. Deci, un plus de la mine! 😀
  (Da, îs cam la zi… :)) Şi da, seamănă…)

  Reply
 2. Asztrid

  Dar de “oraselul” nostru plin de cenusa si funingine ce ziceti?
  Poate e offtopic dar nu ma pot abtine cand citesc chestii de genul asta!

  bihon.ro/oradea-acoperita-de-funingine-in-weekend/news-20110206-11144606

  Reply
  1. lilisor Post author

   N-am văzut „zăpada neagră” în zona noastră, deşi locuim în Rogerius. Ce-i drept, nici n-am prea ieşit din casă în weekendul ăsta. Am lenevit cât am putut de mult şi m-am jucat cu Ţiţic.
   Oricum, probabil că se va rezolva şi treaba asta la fel cum s-a rezolvat şi treaba cu putoarea de la ferma de porci din Ioşia. Putoare care ajungea până în Rogerius. Chiar şi iarna se mai simte uneori putoarea de la porci, când creşte temperatura afară.

 3. Asztrid

  Noi am observat sambata dimineata ca se intampla ceva. Nu era ea neagra zapada propriu-zis dar uitandu-te afara pe geam, la modul general, toate erau gri, un gri ciudat, adica tot ce era acoperit de zapada…pe mine ma cam sperie chestia asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.