machete

Libidinoşii care pipăie femei în tramvai!

macheteAzi dimineaţă, în tramvai. Aglomeraţie, oameni transpiraţi, nervoşi că tramvaiele circulau cu mare întârziere. La un moment dat urcă o ţigancă şi-un ţigan, ambii cu sacoşe uriaşe, pline cu ce mai strâng ei de pe străzi ori prin tomberoane.

Io am obiceiul de a nu privi oamenii în mijloacele de transport. De îndată ce mi-am băgat căştile de la telefon în urechi, nu-mi pasă ce se vorbeşte în jur, nu-mi pasă cine se uită la mine, cine, ce comentează. Dar mă irită nespus de mult oamenii care pun mâna pe mine şi dau să mă pipăie!

No, şi-ţi spuneam de ţiganii ăia. Un el şi-o ea. El se aşază undeva aproape de mine, ţiganca puţin mai încolo, cât să-l vadă. El dă şi-mi miroase părul şi umerii (îl vedeam în ecranul telefonului). Că era pitic bătrân, abia dacă-mi ajungea până la umeri. Mă feresc cât pot de mult, în ciuda înghesuielii, dau muzica mai tare în căşti! Mai merg o staţie, se adună şi mai multă lume, bătrânul tot mai aproape de mine. Mă dau mai la o parte, să nu cumva să mă atingă.

Ajung în staţia unde trebuia să cobor. Nesimțitul s-a prefăcut că-şi lua sacoşele şi a dat să mă prindă de fund. Dar n-a apucat decât să mă atingă pt că geanta mea i-a picat peste mână. Mi-a crescut tensiunea rapid.

Tot drumul de la tramvai până la lucru am înjurat, să mă descarc de nervi, să nu ajung crizată la birou. Fir-ar să fie, n-am ajuns în aşa hal încât să-i permit unui nemernic să pună mâna pe mine și să mă pipăie pentru că așa-i place lui. Io nu-s atât de tolerantă încât să-i permit unui nespălat, libidinos și nemernic de om să pună mâna pe mine şi să mă prindă de fund! Indiferent de etnia de care aparține!

Şi să nu aud faze de genul că aşa se poartă ţiganii cu femeile lor, că e tradiţia lor. Așa cum regulile unei etnii trebuie respectate și integrate, și regulile personale trebuie tolerate și acceptate. Iar eu, ca multe alte femei presupun, nu suport să fiu pipăită de către străini. Nu stau la discuții cu un om care nu-mi respectă intimitatea şi integritatea corporală.

În momentul ăla, îmi doream să fiu Machete, să scot ditamai cuţitoiu şi să-i tai mâinile nemernicului!

p.s: acum sunt calmă, dar tot mă enervez numai când mă gândesc la asta!

foto

9 thoughts on “Libidinoşii care pipăie femei în tramvai!

 1. ovi sirb

  Mă, dacă te încălzeşte cu ceva, poate n-o fi fost nimic sexual, mai ales dacă-i era şi piranda acolo. Probabil că voia să vadă unde-ţi ţii portofelul sau ceva…

  Reply
 2. Little Box

  Awesome! Foarte bine ai facut.

  Acu catica ani buni, cand nu aveam nici 14 ani, un batran, tot asa in tramvai, vroia sa se ia de mine… a inceput sa ma pipaie pe mana, apoi pe umar… nu stiam ce vrea, dar ca norocu ca trebuia sa cobor… mi-a strans mana, nu vroia sa ma lase, dar mi-am smuls mana din a lui.

  Trust me, I felt awful for a week or two. Deci te inteleg perfect 🙂

  Reply
 3. Jane

  da, asa se poarta tiganii cu femeile lor. vecinii mei sunt gypsies de oras da tot asa se comporta. asa-i felu lor.

  i got that too once, but i called the policeman nearby and they got him.

  unii au issues.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.