Malul CriÅŸului, Oradea

S-a amenajat frumos pe malul Crişului, între Podul Decebal şi Podul de pontoane. De altfel, podul rutier de pe Sovata e aproape gata, parcă pe la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie urmează să fie dat în circulaţie. Frumos! Va avea şi pistă pentru biciclişti.

Au apărut locuri noi de joacă pentru copii, băncuţe noi, foişoare noi, coşuri de gunoi noi, 2 ţarcuri pentru căţei, teren de joacă amenajat. Arată bine toată zona. Mai trebuie să se cureţe Crişul de alge şi de pet-uri de bere lăsate de pescari şi nu numai, că noaptea cam pute, şi zona e una de vis. Am văzut că în spatele blocurilor sunt locuri amenajate de parcare, nu mai e nevoie să-ţi laşi maşina pe iarbă sau prin nisipul copiilor.

Păcat că în Oradea există nemernici care distrug coşurile de gunoi. Nu pot înţelege de ce ar distruge cineva un coş de gunoi.

E chiar plăcut să te plimbi pe malul Crişului acum.

 

 

8 thoughts on “Malul CriÅŸului, Oradea

  • LiliÅŸor, să ÅŸtii că o seamă de pescari pe mal nu înseamnă că balta are peÅŸte, da? O spun din propria (ÅŸi amară) experienţă :)))
    îmi plac în schimb locurile din care pescuiesc băieÅ£ii – îmi aduc aminte de dragul meu Prut

  • Felicitari lui Bolojan. A facut in 4 ani cat nu au facut toti primarii dinaintea lui la un loc.

    Pacat ca inca situatia economica in Oradea nu e tocmai buna. Sper ca in vreo 10 ani sa isi revina, daca se va face si aeroportul si autostrada.

  • ah ce bine, are mami unde sa-l plimbe pe jack this week cat suntem noi la unguri. Bai da se refac o groaza de zone dn Oradea, i’m so proud @.@ 😀

    • AÅŸa-i că se văd modificările din oraÅŸ? Cred că tu le vezi mai bine, venind din BucureÅŸti. Concediu la unguri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.