Nu-s parale-n buzunare! Nici la Artemotion!

AsociaÅ£ia ArtEmotion a lansat o nouă piesă de teatru de pub, intitulată “Nu-s parale-n buzunare!“. Piesa este realizată de Sebastian Lupu, textele au fost culese de soÅ£ia sa (din câte a precizat aseară pe scenă), după cupletele lui Constantin Tănase, cel mai mare pamfletar român care a avut un cuvânt de spus nu doar în viaÅ£a socială ÅŸi politică a românilor, dar ÅŸi în ceea ce priveÅŸte cariera muzicală a Mariei Tănase.

Piesa, care s-a jucat ca de obicei în Club Escape, a fost savuroasă! Excelentă! Cât se poate de actuală, în ciuda faptului că a fost scrisă în urmă cu mai bine de 70 de ani. Cât e dom’le de actuală! Normal că nu-s parale pentru mâncare sau cultură, nici măcar pentru beutură (hehe!), dacă MiÅ£a, Iliescu ÅŸi ‘nea Emil au nevoie de farduri, creme, viloaie ÅŸi piloaie.

Cât despre Oana Lianu, nu am cuvinte să-i descriu vocea şi felul în care a cântat. Maria Tănase ar fi fost mândră să audă cum Oana îi interpretează melodiile. Câte voci bune are Oradea, păcat că nu-s promovate la nivel central, păcat că pentru a apărea în presa din România trebuie fie să te prostituezi, fie să plăteşti advertoriale inutile. Păcat, mare păcat!

Până nu mă enervez iarăşi, te las să vezi câteva imagini de la premiera Nu-s Parale-n Buzunare!

p.s: deÅŸi la începutul spectacolului s-a precizat că ar fi frumos ca spectatorii “să fumeze pe rând”, adică mai puÅ£in întrucât Oana Lianu a cântat la câteva instrumente, mulÅ£i oameni din sală au renunÅ£at să fumeze pe timpul spectacolului. Mi s-a părut o chestie ce trebuia menÅ£ionată.

3 thoughts on “Nu-s parale-n buzunare! Nici la Artemotion!

  • multumim mult pentru cuvintele frumoase si de asemenea va suntem recunoscatori ca sunteti un public atat de minunat care incearca impreuna cu noi sa sustina cat de cat cultura in pub-uri
    multumim inca o data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.