Pregătiţi de #timisoaranoastră!

Anul trecut am vizitat o parte din Timişoara şi am aflat poveştile despre câteva dintre cele mai frumoase şi interesante clădiri timişorene. Anul acesta vom vedea o altă parte a oraşului, tot alături de Dan Cărămidaru, cel mai interesant ghid din câţi am întâlnit până acum. E genul de persoană care te captivează cu poveştile pe care le spune. Te face să te întrebi dacă nu cumva omul a găsit o maşină a timpului pe care a folosit-o pentru a ajunge în acele vremuri despre care povesteşte.

Anul acesta, în 30 iulie, de la ora 8.45, vom fi mai mobili, de când cu telefoanele astea dăştepte, iar pozele mele nu vor mai fi făcute cu săpuniera Panasonic ci cu 400D-ul. Ocazie excelentă să mai învăţ/exersez câteva din setările aparatului. Locul de pornire e Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

Evenimentul a fost pus la punct de către superbele Nebuloasa şi Cristina.

#TimisoaraNoastra e un proiect prezentat de Bere Timisoreana si sustinut de Hotel Timisoara. Parteneri: Mareea, Lucas Super Sandwich, Skoda Timsoara si Pizzeria Rustica. Ghidul nostru va fi Dan Caramidariu, iar voia buna de seara vine de la Trabucuri.com.  

2 thoughts on “PregătiÅ£i de #timisoaranoastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.