Sarcasmul şi sarcina Andreei Raicu

Din ziar în ziar, din tab în tab, am ajuns pe Ce Se Întâmplă Doctore? (csid.ro, nu dau link pentru că nu merită pentru gafa asta, vezi foto 1 mai jos), minunatul sait ce ne ţine la curent cu sănătatea vedetelor din România şi din lume.

Şi ce-mi este dat să citesc pe minunatul sait? Despre Andreea Raicu, cea care a rămas însărcinată cu Tudor Chirilă. Despre faptul că deşi sarcina nu e avansată, cercetătorii britanici au concluzionat că este vorba de o fată. Dacă menţionarea cercetătorilor nu te-a făcut să-ţi pui semne de întrebare, citeşte mai departe!

Andreea Raicu insarcinata

Cireaşa de pe tort e propoziţia care ne spune că domniţa Andreea a renunţat la silicoane, extensii de păr şi … la bijuteriile scumpe pentru a se îngriji în perioada sarcinii.

Ideea e că toate informaţiile care completau ştirea legată de apariţia sarcinii, erau luate de pe blogul Andreei Raicu, cea care a răspuns într-un mod sarcastic zvonurilor.

Ha! Deci femeilor din lumea întreagă luaţi aminte: pentru ca sarcina să decurgă fără probleme, musai să renunţaţi la bijuteriile scumpe!

Partea proastă e că până şi cititoarele Andreei au nevoie de o lecţie de sarcasm … (foto 2 jos)

Andreea Raicu blog

Articolul respectiv mi-a adus aminte de Sheldon din The Big Bang Theory care nu ştie ce e sarcasmul. (nu are opţiunea de embed, intră pe link)

p.s: mă îndoiesc de faptul că domniţa Raicu şi-ar alunga câinele în eventualitatea unei sarcini!

6 thoughts on “Sarcasmul şi sarcina Andreei Raicu

  1. lilisor Post author

   Orădeanul jr. mai are vreme să vină, peste câţiva ani. Şi pe Ţiţic nu o voi da. Atâta vreme cât e vaccinată, deparazitată şi nu papă carne crudă, nu e periculoasă pentru o sarcină. Până atunci va învăţa şi Laurenţiu să-i cureţe litiera.

 1. Ghici De Ce

  Eu zic sa te documentezi putin despre toxoplasmoza inainte de a lua decizii in legatura cu juniori. Trebuie verificat daca pisoiul are boala, tratata daca este cazul, iar daca sta doar in apartament atunci n-o sa ai probleme.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Bla, bla, bla! Mi-a povestit veterinarul despre o gravidă care a făcut toxoplasmoză de la legumele cumpărate din piaţă, nespălate după ce-au fost culese din grădina unde pisica ţăranului şi-a făcut nevoile. Culmea, pisica gravidei era sănătoasă tun.
   Dacă e vaccinată, deparazitată, nu iese din casă şi nu papă carne crudă, nu prezintă risc de infecţie cu Toxoplasma gondii.
   Atâta doar că se recomandă ca gravida să nu cureţe litiera, lucru pe care nu-l voi facă dacă vreodată voi rămâne însărcinată.
   Mă distrează toate miturile care spun că pisicile omoară prunci sau îi îmbolnăvesc cu te miri ce. Nu iei vreo zoonoză de la animal dacă e curat, vaccinat şi deparazitat. La fel de bine poţi să iei vreo boală de la păsările din colivie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.