ploua in oradea

Şoferii uită regulile de circulaţie atunci când plouă!

Atunci când plouă, mulţi şoferi uită complet orice regulă de circulaţie şi se comportă de parcă ar fi într-o junglă. O pădure sălbatică din care scapă cei care se grăbesc şi intră în intersecţii fără să se asigure, nu dau prioritate, stropesc pietonii şi claxonează de parcă ar depinde viaţa lor de acel sunet.

Şi cireaşa de pe tort: parchează pe trotuare, să nu mai poată trece pietonul. Pentru că, nu-i aşa?!, pietonul poate trece şi prin nămol sau apă, dar maşina e musai să fie parcată pe partea uscată a trotuarului.

Aşa se grăbesc şoferii când plouă, de zici că au intrat într-o cursă din care câştigă cel care ajunge cu maşina cât mai uscată acasă.

De ce? Vă plouă în maşină de vă comportaţi atât de aiurea?!

ploua in oradea

10 thoughts on “Şoferii uită regulile de circulaţie atunci când plouă!

 1. dollo

  ah, eu azi m-am enervat cu unul care s-a incapatanat sa faca stanga intr-o intersectie in care era interzis. si l-am claxonat si eu ca isterica, de suparare ca nu aveam cum sa-l ocolesc, si pentru ca e al nu stiu catelea care face magaria asta, desi e ditamai semnul acolo in intersectie. din pacate nu numai ploaia e de vina pentru soferii care uita regulile. cine le uita le uita indiferent de starea vremii. pentru ca li se rupe

  Reply
 2. Asztrid

  Nu vreua sa fiu rea, incerc sa fiu sincera: cred ca soferii badarani sunt la fel si cand nu sunt la volan, in viata de zi cu zi.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Cam da. Totuşi, poate unii şoferi sunt pur şi simplu ignoranţi la volan, dar oameni de treabă când nu conduc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.