toamna oradeana 2011

Toamna Orădeană 2011

În câteva zile începe evenimentul sezonului în Oradea: Toamna Orădeană. Vom avea spectacole excelente, concerte bune (abia aştept să-i văd pe Zdob şi Zdub!) şi mari actori. Dacă vrei să câştigi o invitaţie la un concert din cadrul Toamnei Orădene, stai cu ochii pe pagina de Facebook a evenimentului şi cu degetul pe F5. Concursul se desfăşoară zilnic, de luni până joi, pe tot parcursul festivalului.

Toamna Orădeană debutează vineri, 23 septembrie.

Primul weekend, 23-25 septembrie, ne aduce pe toti in centrul orasului, la concerte in care vor urca pe scena artisti locali. Avem nevoie doar de putin soare si de multa voie buna, pe care o puteti aduce doar voi, cei ce veti participa la sarbatorirea week-end-ului care deschide Toamna Oradeana.

Saptamana 26 – 29 septembrie e dedicata muzicii, iar concertele la care va asteptam pe toti sunt sustinute de Alexandrina Hristov, Marius Pop & The M Theory, Hadrien Feraud, Gergo Borlai, Arpad Tzumo, Marcel Moldovan, Alex Racovita, Mihai Ardelean, Dan Saghin, Maria Raducanu, Sorin Terinte si Chris Dahlgren.

Week-end-ul 30 septembrie – 2 octombrie va fi un bun prilej pentru o plimbare in parcul 1 Decembrie, pentru ca vom avea Targul Palincarilor, iar seara va invitam la joc, pentru ca ansamblurile folclorice prezente sunt suficiente pentru a incinge o hora ardenelneasca pe cinste.

In saptamana 3 – 6 octombrie, va invitam la teatru: Mihai Bobonete si trupa IMPROVIZATI.RO, Horatiu Malaele, Florin Piersic Jr. sau Adriana Trandafir sunt doar cativa din actorii care vor urca pe scena in fata dumneavoastra.

Ultimul weekend din festival, 7 – 9 octombrie face loc unor zile de dans, pentru ca pe scena vor urca Fly Project, Suie Paparude, Trupa Veche, VH2, ConnectR, Zdob si Zdub.

Iar zilele ramase pana la finalul festivalului vor fi linistite si pline de concerte de camera si de pian, toate manifestarile culminand cu 12 octombrie, zi in care Oradea isi sarbatoreste aniversarea.

Ne vedem la Toamna Orădeană, da? 🙂

2 thoughts on “Toamna Orădeană 2011

  1. Pingback: Nu mai faceţi poze cu blitz în săli de spectacole! | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.