Girls day out în Oradea!

Doamnelor și domnișoarelor din Oradea,

am o propunere pe care cu greu o veți putea refuza! Zilele trecute am participat la deschiderea unui nou salon de înfrumusețare. Salonul e în Oradea, într-o casă veche, cu pereți înalți și ferestre grele din lemn. E o casă superbă, complet renovată și aranjată pentru a arăta ca un salon cochet și primitor. Are o curte interioară intimă și ferită de traficul orădean unde vom savura un ceai bun la o poveste.

Salonul se numește Cochet și îl găsiți pe str. Episcop Mihai Pavel nr. 7 (vis a vis de Librăria Gutenberg). Bun, acum că v-am descris decorul, să vă spun și ce vă așteaptă la salon.

Fetele de la Organique vor fi alături de noi și vor aduce cu ele o mulțime de produse de machiaj, toate organice. Așadar se lasă cu testat produse și, dacă doriți, vă puteți lăsa machiate de profesioniști, testând în acest fel produsele organice pentru machiaj. Io vă sfătuiesc să vă lăsați machiate, n-o să vă pară rău! E o experiență interesantă și plăcută, plus că așa poți să mai „împrumuți” niște tips and tricks de la specialiști.

În 8 martie, când m-am făcut mândră domniță de oraș, Otilia de la Organique m-a machiat numai cu astfel de produse. M-a șocat cât de plăcut a fost tot machiajul și cât de ușor se simțea pe față, deși am fost pudrată, răspudrată și fardată. Pentru mine a fost un prim test să văd dacă tenul meu reacționează în vreun fel negativ la organice, având în vedere că io-s mai … sensibilă. Și pentru că ochii mei nu mi-au lăcrimat de la farduri și nici nu s-au iritat, de atunci folosesc câteva produse organice pentru machiat. Voi povesti pe larg despre produsele mele într-un alt articol.

Vă propun să ne vedem luni, 4 iunie, începând cu ora 15, la Salonul Cochet în Oradea, la o sesiune de makeup cu Organique. 

Dacă vrei să vii, te rog să-mi lași un comentariu la acest articol!

12 thoughts on “Girls day out în Oradea!

  1. Pingback: Makeup Session cu Organique [foto] | Lilisor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.