Încurajăm și noi tinerii talentați din Oradea? :)

Vineri a fost Open Stage în Moskzva. Pe scurt, tinerii orădeni care știu să mânuiască un instrument muzical au cântat pe scena din palatul Sonnenfeld. De bine, de rău, Oradea nu duce lipsă de oameni talentați atunci când vine vorba de muzică. Nu, io n-am fost în oraș când s-a ținut „Românii au talent” la teatru.

any sound

juriul open stage din moszkva

un prunc la chitara

Plini de energie, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte talentați. V-am mai spus că-mi plac pruncii de la Future M&Q. Astăzi, când i-am văzut la filmările pentru imnul Toamna Orădeană 2012, m-au surprins că au trecut cu multă răbdare de zecile de duble pe care le-au făcut pentru videoclip. Fără să se plângă că repetă mișcările, fără să comenteze că s-au săturat. Filmările au început pe la 11 jumate azi dimineață și s-au încheiat pe la 5 și ceva. S-a filmat pe întregul Corso orădean.

filmari toamna oradeana

M-au impresionat și cei care au participat la Trial Jam-ul de sâmbătă, din parcarea Era Shopping. Multă determinare, concentrare și, firește, mult excercițiu. Deși a fost frig și din când în când ploua încet, toți participanții (juniori, seniori și elite) s-au întrecut în a-și depăși limitele.

O probă grea, din punctul meu de vedere ca spectator, a fost cea în care concurentul trebuia să sară pe un palet, de acolo pe o bârnă, de pe bârnă pe container, apoi în container și dinăuntru pe alt palet, apoi afară din container. Cu bicicleta, logic, că doar e trial jam. No, închipuie-ți că un concurent a reușit performanța să termine proba asta în vreo 35 de secunde. Iar altul a urcat bârna spre container sărind pe roata de pe spate.

trial jam oradea

saritura cu bicicleta

saritura cu bicicleta in container

cu bicicleta intr-o roata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.