Makeup Session cu Organique [foto]

Săptămâna trecută v-am invitat la o sesiune de machiaj alături de Organique și Emilia de la Salonul Cochet. Ei bine, azi, de Rusalii, am profitat de ocazie și ne-am întâlnit la un ceai înfloritor, câteva povești și multe, multe farduri. Ca fetele!

Păcat că n-ați ajuns toate cele care v-ați anunțat, ați pierdut o zi frumoasă într-un decor superb. Și într-o companie interesantă, desigur! Dar vor mai fi ocazii, știu sigur! 😀

Acum câteva luni am fost reticentă la machiajul organic, așa cum sunt reticentă la orice produs de machiat. Și asta pentru că ochii mei sunt foarte sensibili,  lăcrimează excesiv și se irită ușor. Nu pot spune că fardurile de la Alva (pe care le folosesc și le-am testat în prealabil) sunt cele mai bune, având în vedere că până la 25 de ani am folosit doar 2 farduri. Prin urmare, nu pot face o comparație corectă. Însă pot spune că de la fardurile Alva n-am ochii iritați și nici nu-i simt încărcați de machiaj. Că de lăcrimat, tot lăcrimez în exces atunci când fac poze, că am sau nu machiaj.

Astăzi câteva prietene au avut ocazia de a încerca pe pielea lor machiajul cu produse organice. Nu pot vorbi în numele lor, însă mie mi-a plăcut cum am simțit pudrele minerale pe pleoape. Mă rog, vorba vine le-am simțit, că io mi-am adus aminte că-s machiată abia după ce am fost nevoită să-mi șterg lacrimile după prima sută de poze.

Sunt curioasă de părerile fetelor: Eliza, Ioana, Alina, Carina, Daniela, Gabi, Diana, Florentina.

Și acum câteva poze, că știu că pe astea le aștepți cu nerăbdare. Urmărește pagina Organique pentru informații despre următoarele sesiuni de machiaj organic. Îți pot spune cu siguranță că următoarea sesiune e în Timișoara, în weekendul ce urmează. Dar mai multe informații vei găsi la Tomata și la Corina.

8 thoughts on “Makeup Session cu Organique [foto]

 1. Gabriela Popa

  A fost o experienta super :). Am fost curioasa atat de produse cat si de cum m-ar machia un profesionist si rezultatul m-a surprins foarte placut. Mi-a placut mai ales faptul ca nu am simtit deloc fondul de ten si nici rimelul (eu chiar daca ma machie port foarte rar rimel tocmai pentru ca nu-mi place cum se simte pe gene. Ei bine, acesta nu se simte deloc, trebuia sa ma uit in oglinda sa-mi amintesc ca sunt machiata)
  Mi-a placut tare mult atmosfera si mi-a facut placere sa le cunosc pe fete, deci as repeta experienta oricand :D, thanx Lili.

  Reply
 2. Flor

  Lili, de unde au fetele ALTE poze pe facebook? 😛 personalizate cu “lilisor”… urmeaza sa mai postezi poze pe blog?

  Reply
 3. Pingback: Fete cochete cu Alva si Organique - Ioana Ştef

 4. Pingback: Pudră minerală, ceai înfloritor și fete fericite la Make-up Sessions « Organique – natural cosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.