Rock Evolution 2012 s-a anulat!

N-am crezut până n-am văzut anunțul oficial al organizatorilor pe pagina de Facebook a evenimentului.

OFICIAL

In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS PRODUCTION dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa , drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul SE ANULEAZA!Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim.Pentru orice informatie trimite-ti email la rock@nzsproduction.ro. Ne cerem scuze tuturor pentru acest esec neasteptat venit pe neprevazute!

Păcat! Înainte de a da cu sapa și cu lopata în organizatori, io zic să așteptați oleacă să aflăm ce și cum. Că nu cred că-i ușor să organizezi un festival cu trupe din țară și din străinătate!

 

Într-o notă mai amuzantă, atât cât mi-e permis: v-am spus să spuneți 3 acatiste în fiecare oră? Ni, ce s-a întâmplat dacă nu m-ați ascultat!

2 thoughts on “Rock Evolution 2012 s-a anulat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.