Rock Evolution ̨n Oradea Р13-15 iulie 2012

A doua ediție a festivalului Rock Evolution Oradea va debuta în 13 iulie. Cap de afiș: trupa braziliană de thrash metal/death metal/groove metal Sepultura. De altfel, de ceva vreme circulau zvonurile că Sepultura va susține un concert în Oradea și iată că zvonurile s-au confirmat.

Festivalul va avea loc la Tony Shopping Center, Str. Ogorului – centura Oradea, în apropierea hipermarketului REAL 1. Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi găsite la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas sau Cărtureşti sau online prin Eventim.

Dacă veniți la festival din alte orașe, trebuie să știți că vă puteți cumpăra bilete pentru 2 şi 3 zile, există loc de campare, parcare, duşuri, toalete şi corturi de unde vă puteți cumpăra mâncare și băutură.

Cât costă biletele la festivalul Rock Evolution?

  • 1 bilet pt 1 zi costă 40 în avans sau 50 de la faÈ›a locului;
  • 1 bilet pt 2 zile costă 50 în avans sau 60 de la faÈ›a locului;
  • 1 bilet pt 3 zile costă 70 în avans sau 80 la faÈ›a locului;

Împreună cu  ClujLife, FUA, Bogdan Pater, Oradea Mea, Oradeaonline, Orădeanul, IoanaStef sau Muzica de Vest voi participa la festival, ca blogăr acreditat.

Știu că am cititori rockeri așa că vă sugerez să stați pe aproape. În câteva zile voi lansa și un concurs scurt în cadrul căruia voi oferi câteva bilete.

3 thoughts on “Rock Evolution în Oradea – 13-15 iulie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.