Unde e limita pe Facebook?

După valurile de poze și statusuri cu și despre politică de pe Facebook, revine valul cu poze grețoase: aici intră copii maltratați și desfigurați (nu, Facebook, AOL și Yahoo nu dau vreun cent pentru ca acel copil să primească un tratament!), pisici și câini tăiați și plini de sânge (nu, nu voi citi despre ce a pățit acel animal, voi ieși de pe pagină și voi da unlike la acea pagină pentru că nu-mi place să văd animale chinuite) și poze cu căcaturi! Nu înțeleg ce caută în news feed-ul meu, dar ăsta e doar unul dintre multele lucruri pe care nu le înțeleg pe lumea asta.

Să-mi fie scuzată expresia, dar io vă întreb cât se poate de serios, de ce ai da like și share (pt ca și alți oameni din lista ta de prieteni să vadă) la o imagine cu un tip care s-a cufurit pe el?

Există vreun bun simț în umor?  Nu de alta, dar io chiar nu găsesc umorul într-o imagine cu un tip care s-a c*cat pe el!

5 thoughts on “Unde e limita pe Facebook?

  • mda, din pacate multi chiar cred povestea cu centul dat de xyz… pe de alta parte multi sunt foarte “sensibili” si influentabili si odata ce au vazut ei imaginea cu un copil maltratat de exemplu simt nevoia sa o sheruiasca sa se ingrozeasca si altii… n-am reusit sa-mi explixc acest mecanism, dar am vazut persoane care povesteau si/sau priveau cu o combinatie intre fascinatie si groaza ce a patit careva copilas… de aici si nevoia de a le arata si altora… Mna unii nu pricep ca lumea nu devine mai buna daca m-am ingrozit io uitandu-ma la o poza…
    Iara pentru poza cu tipul cu probleme cu scaunul chiar n-am nicio explicatie… pura prostie

  • Ma gandeam ca doar la noi exista libertatea asta dar se pare ca e la nivel mondial…ciudat, si eu am aceleasi intrebari in unele momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.