Concurs: Câștigă o invitație la Patricia Kaas

24 iunie, Cluj Napoca la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Patricia Kaas. Cuvintele cheie pe care orice fan trebuie să le audă prima dată atunci când e anunțat concertul Patriciei Kaas în România, în „provincie”.

Cântăreața franceză a pornit într-un turneu mondial intitulat „Kaas chanfe Piaf”, în cadrul căruia îi aduce un tribut celei ce a fost Edith Piaf.

Spectacolul include cântece faimoase precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!”. Toate fac parte dintr-un album unic, prin care Patricia Kaas marchează împlinirea a 50 de ani de la moartea artistei care i-a marcat copilăria, Édith Piaf. Albumul cuprinde 21 de melodii, o colecție care „aduce profunzime și nuanțe” muzicii lui Piaf, o experiență care trezește emoții profunde și care a încântat audiențe din întreaga lume. Piesele sunt reorchestrate de Abel Korzienowski, noul “copil minune” al muzicii hollywoodiene de film, nominalizat la Globul de Aur.

Mai găsiți bilete pe biletmaster.ro.

Dau o invitație pentru 2 persoane unui fan Patricia Kaas sau Edith Piaf care-mi spune unde și-a petrecut copilăria Edith Piaf. 

Concursul durează până-n 22 iunie!

 

9 thoughts on “Concurs: Câștigă o invitație la Patricia Kaas

 1. Adela

  🙂
  Nu stiu careia ii sunt o fana mai mare, Patriciei Kaas sau lui Edith Piaf, dar cert e ca amandoua impresioneaza… de la voce, pana la istoria vietii lor.
  Vrabiuta si-a petrecut copilaria initial alaturi de bunica ei, in Normandie si apoi in Paris, la Belleville.

  Reply
 2. Teodora

  Edith Piaf e una dintre cântăreţele cele mai apropiate sufletului meu… A avut o viaţă extraordinară. Ca şi copil, fiind în grija tatălui care a plecat să lupte în primul război mondial, a ajuns la bunica sa din Normandia. Interesant e că aceasta avea ca afacere un bordel, iar fetele de acolo erau cele care aveau grijă de mica Edith.

  Reply
 3. Ina

  Edith Piaf si-a petrecut copilaria intr-o regiune din nordul Frantei, Bernay (localitate din Normandia).

  Reply
 4. Pingback: Patricia Kaas la Cluj. Cum a fost? | Lilisor's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.