Torturarea pisicii de apartament

Se știe că mâțele sunt cele mai viclene ființe care au existat (și continuă să existe) vreodată pe fața pământului. Sunt mai sâcâitoare decât orice soacră acră și posesivă care-ți caută-n sertarul cu chiloți pentru a te face de rușine în fața întregului sat. Sunt mai șmechere și afurisite decât un drogat care-i pe punctul de a intra în sevraj fără doza care-i oprește palmele din tremurat.

Pisicile sunt egoiste, diabolice  și … păroase. Punct. Și ar trebui chinuite. Pentru că merită!

De-a lungul celor 3 ani de conviețuire în regim de pseudo-captivitate cu TheMitsi (apropo, ați văzut ce grozăvii debitează? Ptii, drăcie, spun 4 acatiste după fiecare vizită pe pagina aia!), am dezvoltat câteva strategii eficiente care vor asigura torturarea pisicii de apartament:

1. Tehnica ciupitului de nas

Cel mai eficient moment al zilei, când poți aplica această tehnică, e dimineața, după ce pisica și-a făcut turele de supraveghere a închisorii. De îndată ce-i auzi sforăitul, treci la atac. Cu mare grijă atinge-i nasul cu un deget (cu maaaare grijă, căci s-ar putea să ți-l înfulece dacă nu ești suficient de rapid(ă)). Își va deschide ochii și-ți va arunca privirea aceea plină de dispreț, care pare să-ți spună că mai ai doar 2 ore de trăit.

În caz că s-a prins de tortură, ridică rapid mâna și prefă-te că ești Godzilla în câmpul de maci, adulmecând mușețel.

pisica malefica

2. Tehnica Spiritului fantomă

Pisicile sunt posedate. Ceea ce înseamnă că se pot deplasa cu viteza luminii și vor ataca exact atunci când te aștepți mai puțin.

Cum poÈ›i tortura pisica posedată? Uită-te drept în ochii săi preÈ› de 2 minute. Bagă de seamă: acele 2 minute vor fi intense, încrâncenate È™i-năuntrul tău vei simÈ›i cum duhul mâței va încerca să te domine. Nu renunÈ›a, priveÈ™te-o drept în ochi È™i când realizezi că e prea liniÈ™te în jur, strigă tare, pe o voce groasă: „Pisicaaaaaa, pisi-pisi-pisi, pisicaaaaa…”. De teamă se va retrage È™i va aÈ™tepta momentul prielnic pentru a se răzbuna pe fantoma care i-a zburlit blana.

cat-in-light

3. Tehnica siluetei lipsă

Asemenea femeilor, și felinele sunt deosebit de atente cu aspectul lor fizic. Vor căuta să se perieze zilnic, de mai multe ori pe zi chiar, vor avea grijă să-și curețe zonele delicate și se vor făli prin fața ta cu siluetele de invidiat. Îți vor arăta coada de fiecare dată când vei îndrăzni să ridici privirea ca să le privești și vor avea grijă să-ți demonstreze că nimic nu te poate salva din ghearele ascuțite permanent. Nici măcar următorul sezon din Game of Thrones.

Așadar, atacă-le acolo unde le doare: la imagine. Alintă-le cu „Mitsulina grăsunica”, „Sălămior păros” sau „Văcuță miorlăitoare”. După ce vor rămâne blocate sub calorifer, vor intra în depresie. Și uite așa vei scăpa de tirania mâțelor de apartament.

Iată cum arată mâța vicleană care mă „terorizează” zi și noapte:

pisica grasuna

Al vostru terorist cum arată? 🙂 Ce alte tehnici de manipulare a mâțelor malefice mai cunoaÈ™teÈ›i?

p.s: cine n-a prins gluma, n-are ce căuta pe-acest blog!

pam-pam!

3 thoughts on “Torturarea pisicii de apartament

  • Hehe foarte draguÅ£ articolul. La fel mâţul ÅŸi stăpâna. TeroriÅŸtii mei (căci sunt 2) sunt: una neagră (MiÅ£ica-8 ani) ÅŸi celălalt galben vărgat (Mufasa-3 luni..găsit pe strada..aspect de îngeraÅŸ, în realitate Dracu’ gol)..
    Teroriştii e puţin spus.. îi apucă alergatul NUMAI începând cu ora 23:00..cam când mă bag la somn. În rest, cei mai dulci pisoi, mai puţin când pe el îl apucă bâzdâcii şi o muşcă pe ea..din senin.
    Ea, fiind ÅŸi mai mare, e mai înÅ£eleaptă ÅŸi nu se coboară la mintea lui, îl iartă oricât de rău ar muÅŸca-o. Pace ÅŸi armonie.. Åži casa întoarsă pe dos 🙂

    Aici o poza: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q80/s720x720/379647_545448145538628_1159908881_n.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.