Cupcakes, cheesecake și curierul pe bicicletă

Că-mi plac dulciurile nu-i o noutate. Prefer micul dejun dulce în defavoarea celui plin de grăsimi și uleiuri. Am mai povestit despre prăjiturile bune pe care le găsesc în câteva locuri din Oradea. Pe lista inițială mai adaug patiseria La Foule, pe Avram Iancu nr. 14. Recunoscută-n Oradea mai ales pentru macarons. Un desert franțuzesc creat pe vremea Caterinei de Medici, zic unele „voci internaute”.

Partea proastă e că toate cofetăriile/patiseriile astea sunt departe de mine. Și n-au livrare la domiciliu. Mda, m-am molipsit de molcomul specific ardelenilor și mi-e lene să merg până-n centru doar pentru cheesecake, prăjitură de cicolată sau plăcintă cu mere.

ÃŽntr-o zi, când pofta-mi atinsese deja cotele maxime, am făcut brioÈ™e. Și totul a fost bine până când le-am scos din cuptor. Aragazul are vreo 30 de ani. Precum un bătrân mârÈ™av È™i egoist mi-a ciupit din brioÈ™e – le-a ars fundul. Dacă tot nu mai poate să le coacă bine …

Știți proverbul ăla cu „țineți-vă dușmanii aproape”?. Io aș spune „țineți-vă prietenele care fac cupcakes delicioase aproape”. Că niciodată nu se știe ce pofte te trezesc în miez de noapte.

Norocul meu e Ariadna care zilele trecute ne-a livrat la domiciliu o duzină de cupcakes cu Oreo și banane. Și pentru că tot a venit primăvara și e plăcută vremea, n-ar strica să știți că în Oradea avem un serviciu de curierat pe bicicletă.

Hint: într-o geantă potrivită un curier pe bicicletă poate livra oricând cupcakes È™i cheesecake. Pentru ideea asta strălucită aÈ™tept recompensa în prăjituri, fireÈ™te. Cheesecake È™i cupcakes cu ciocolată, să fiu mai precisă. 😀

cupcakes cu oreo

1 thought on “Cupcakes, cheesecake È™i curierul pe bicicletă

  • Citind articolul tau mi-a venit o idee privind un mic business: cofetarie la domiciliu cu livrare in tot orasul. Pofticiosi se gasesc cu usurinta iar livrarea n-ar face decat sa aduca produsele mai usor la sufletul clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.