Dacă trăieÈ™ti în Oradea …

… trebuie să È™tii că în perioada următoare se vor întâmpla următoarele:

– între 13 È™i 15 septembrie va avea loc Campionatul NaÈ›ional al României Tir cu Arcul. „sunt aÅŸteptaÅ£i circa 90 de arcaÅŸi de la diferite cluburi din Å£ară precum Suceava, IaÅŸi, BucureÅŸti, Deva, Bacău, BraÅŸov etc., urmând ca acest campionat să fie un pas important în calea sportivilor care doresc să participe la campionate mondiale, campionatul din Oradea fiind ultimul criteriu de selecÅ£ie pentru sportivi la campionatele mondiale.” – oradea.ro

– din 16 septembrie È™i până-n 21 septembrie se ia apa caldă în zona Rogerius/Dacia/Decebal:

Sunt afectaÅ£i consumatorii, inclusiv cei racordaÅ£i prin puncte termice proprii, aflaÅ£i în perimetrul format de CriÅŸul Repede, Åžoseaua de centură – parÅ£ial, Aleea Rogerius – parÅ£ial, Transilvaniei – parÅ£ial, C. Coposu – parÅ£ial, Eroul Necunoscut, Dacia, Doina – parÅ£ial, Menumorut – parÅ£ial, Decebal – parÅ£ial, N. Bălcescu, C. BrâncuÅŸi, DobreÅŸtilor ÅŸi Sovatei – parÅ£ial. – oradea.ro

Р̨n 20 septembrie, de la ora 16.30 din Parcul Magnoliei va porni caravana Critical Mass.

– tot vineri, 20 septembrie, între orele 9 È™i 18, la corturile albe din Parcul Ghioceilor È™i Parcul Brătianu sunt aÈ™teptaÈ›i orădenii care au câini, cu carnetele de sănătate, pentru inserÈ›ia microcipului. Din câte am înÈ›eles de la prieteni care au câini, procedura nu-i complicată. La finalul campaniei sper că Primăria Oradea va oferi o statistică a numărului de câini din Oradea È™i măsurile care vor fi luate pentru a preveni abandonul canin.

Sterilizări gratuite pentru pisici! „Persoanele care ingrijesc pisici comunitare, sunt rugate sa trimita un email la info@prieteniipisicilor.ro care sa contina numele persoanei, numarul pisicilor care urmeaza a fi sterilizate si un numar de telefon. Este o campanie care ofera un SERVICIU GRATUIT, in limita bugetului alocat, fiind sustinuta de o asociatie olandeza prin intermediul asociatiei bihorene Prietenii Pisicilor.
De asemenea, gratuitatea este valabila si pentru stapanii de pisici care nu-si permit financiar sa-si sterilizeze/castreze propriile pisici.
ATENTIE: IN ACEST MOMENT, IN PROGRAM INTRA DOAR PISICI FEMELE!”

– din 23 septembrie primăria porneÈ™te o campanie de curățenie prin care vor fi adunate „obiecte de uz casnic È™i gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uÈ™i, geamuri, etc), altele decât aparatele electrice È™i electronice.”. detalii pe site-ul primăriei.

Și-o poză cu unul dintre năzdrăvanii mieunați din centrul de adopții „Prietenii Pisicilor”:

mieunila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.