jungla-bihoreana

Dilema cătușelor

M-a întrebat cineva recent dacă am cătușe. Io, femeie serioasă aproape măritată, ce pot să-i răspund ca să nu se subînțeleagă nimic … bizar? Dacă-i spun că am, risc să pornesc o avalanșă de șușoteli și glume. Dacă-i spun că n-am, iarăși nu-i bine, semn că viața ar putea fi mai condimentată.

Mno, cum să răspunzi la o asemenea întrebare?

 

În altă ordine de idei, fără vreo legătură cu dilema asta, pentru că de ieri îmi curg ochii și nasul, aș profita de context și aș viziona un film siropos. În felul ăsta aș putea să plâng, și io ca tot omul normal, la filme. Deseară voi plânge la piesa de teatru (sper sî se potrivească și să fie o dramă, în caz contrar va fi puțin ciudat să plâng la o comedie).

Recomandări?

Poza n-are legătură cu textul, firește.

jungla-bihoreana

8 thoughts on “Dilema cătușelor

 1. Bogdan Pater

  Cu cătușele puteai să îi pui ceva întrebare de genul ‘ai vrea să mă legi?’ la care el/ea să se piardă. :))

  Iar legat de film, poți încerca Love Actually (http://www.imdb.com/title/tt0314331/). E o dramă-comedie mișto. 😀
  Sau dacă chiar vrei un film să plângi – Once. (http://www.imdb.com/title/tt0907657/) Ăsta e dramă-musical. Și e în top 10 all-time pentru mine. Și cu așa piesă mișto pe soundtrack, cred că te-am lămurit: http://www.youtube.com/watch?v=k8mtXwtapX4 😀

  Reply
 2. Florentina

  Cred ca linkul al doilea, de youtube, este de fapt la filmul realizat dupa terminarea seriei si care prezinta viata familiei fetei si viata iubitului ei peste cativa ani.
  Filmul cu cele 11 episoade se gaseste fragmentat pe youtube.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.