Două miresme fermecătoare

Mi-am amintit de un articol pe care l-am citit acum câțiva ani despre femeile puternice, cu funcÈ›ii importante atât în sfera economică, dar È™i-n cea politică, femei care poartă lenjerie sexi atunci când au È™edinÈ›e importante care le afectează viitorul. Pe sub costumele serioase È™i asortate, care transmit că omul e pregătit pentru funcÈ›ia pe care o are – mă rog, aici e de dezbătut – doamnele È™i domniÈ™oarele poartă dantele È™i lenjerii care-ar stârni pasiunea în orice bărbat. ÃŽn felul acesta ele se simt È™i puternice È™i feminine, ajutându-le să deÈ›ină controlul într-o negociere. O fi aÈ™a, nu È™tiu! 🙂

Ei bine, nu vă spun cum procedez eu în cazul întâlnirilor importante, dar vă pot spune că nu plec de acasă fără a folosi parfum. Nu-mi trebuie fond de ten, rimel ori vreun fard, de fapt, evit cât pot de mult machiajul. Pur È™i simplu simt că stilul meu nu-i complet fără un strop de parfum. Urăsc mirosurile dulci, îmi vine rău de la aromele de vanilie È™i cocos, dar ador moscul È™i lavanda. ÃŽmi plac la nebunie parfumurile discrete, miresmele alea pe care le simÈ›i atunci când stai foarte aproape de o persoană È™i-È›i vine să sari pe el È™i să-l muÈ™ti de buze… oh, stai, că dau în otravă È™i nu-i momentul potrivit! 

Ca să vă dați seama cât de serioasă e „problema mea” imaginați-vă că înainte de a pleca în aventura de sâmbătă m-am întors din drum pentru un strop de parfum. Partea și mai drăguță a fost când, prin pădure, unul dintre băieți m-a întrebat ce tip de balsam folosesc pentru haine, că tare bine miroase. De fapt, era parfumul Farmec pentru aniversarea a 125 de ani. Un parfum atât de plăcut și de discret, încât cred că a fost făcut anume pentru mine. I love it!

_____

Săptămâna trecută am fost la cumpărături pentru birou. Și am ajuns la raionul cu săpunuri lichide. Știam că Farmec are o gamă nouă de săpunuri/spume lichide, dar nu le-am găsit la magazinul de unde-mi fac de obicei cumpărăturile È™i nu le-am încercat. Până recent. Atââât de bine miroase spuma de mâini Gerovital. ÃŽnainte de a croÈ™eta mă spăl pe mâini cu spuma aia ca palmele să miroasă bine. Nu È™tiu de ce, pur È™i simplu îmi place să-mi simt palmele curate, fine È™i plăcut mirositoare atunci când croÈ™etez. Fiecare cu piticii săi, da? 😀

______

Pentru cârcotaÈ™i: articolul ăsta nu-i un advertorial, nu face parte din vreo campanie. Puteau fi orice alte produse în locul celor de la Farmec. ÃŽntâmplarea face că-n baia mea se regăsesc multe produse Farmec – sunt ieftine È™i bune -, dar È™i EndeaSoap. De fapt, balsamurile pentru buze de la EndeaSoap sunt cele mai bune balsamuri pe care le-am folosit vreodată. Partea proastă e că È™i TheMitsi e de aceeaÈ™i părere È™i, când le găseÈ™te pe noptieră, le fură È™i le … linge. Cu niciun alt tip de balsam nu face asta, doar cu cele naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.