Fed up plus size :D

Ce ironic e faptul că americanii fac documentare după documentare despre obezitate, trag semnale de alarmă, arată cu degetul către corporații și totuși rămân în topul listei cu și despre obezitate. Americanii condamnă grăsimea și stilul nesănătos de viață, în timp ce fotomodelele „plus size” își fac apariția peste tot. Promovând, desigur, ideea că o femeie frumoasă are „forme” și că așa ar trebui să arate. Că nu e niciun bai în a avea 15-20 kg peste media sănătoasă.

În ultimii 20 de ani s-a abuzat de fotoșop, de cum ar trebui să arate un trup uman. Iar fotomodelele anorexice, ridicate pe piedestal, au înrăutățit situația. Dacă ieși din peisaj, ești diferi(ă), ajungi în categoria „nu ești cu noi, ești împotriva noastră”.  Să mai aduc aminte de dășteptul care, după Olimpiada din Londra din 2012, a spus că sportivele de performanță nu mai arată a femei pentru că-s slabe, au sânii ascunși și spatele lat?!

Dacă ești femeie și faci sport, nu mai ești feminină. Dacă ești slab(ă), că așa ți-e forma, ești urât(ă), iar dacă ai 50 kg în plus, ești gras(ă) și pro(a)st(ă).
Dar măcar avem subiect de vaită È™i etichete noi de aplicat …

Just my 2 cents!

1 thought on “Fed up plus size :D

  • Clasica feminina forma ? Omleta, sunca si-o shaorma… (unde cartofii sunt prajiti, nu prea crocant doar frageziti), (eu, la oradeanul blog, nu pot sa scriu , ce s-a-ntamplat, in facebook marele regat, trebuie sa intru, neaparat ?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.