Libertate cu-un șut în fund și isterii de melteni

Uitați-vă la oamenii ăștia din filmare. Uitați-vă cum arată cei ce vor vota la toamnă un președinte de țară.

Oamenii ăștia au ieșit în stradă pentru „libertatea presei independente” și-n timp ce protestau pentru „apărarea” unei instituții media, și-au bătut joc de presă. Să lovești jurnaliști, doar pentru că pun niște întrebări pertinente înseamnă că nu ești capabil să procesezi niște informații, să verifici niște date și să observi unghiuri de abordare. Sigur, au participat mulți pensionari la „Plimbarea Libertății”, însă să hulești o jurnalistă pentru că lucrează la o instituție media care e concurența celei „amenințate”, e o prostie. Dar cred că acei oameni nu gândesc limpede.

Au ieșit în stradă cu un singur scop: să-l urască în cor pe Băsescu. Pentru că Băsescu e de vină pentru absolut orice e rău în țara asta. Io, spre exemplu, n-am apă caldă, huo!!!, Băsescu e de vină! Jos Băse!!!

Vineri, căci doar atunci am urmărit postul, imediat după anunțarea sentinței, Antena 3 a manipulat populația într-un mod exagerat și răuvoitor. Jurnaliști s-au dat victime, Kovesi fiindu-le țintă, transformând un proces de justiție într-unul de ură colectivă la adresa lui Băsescu. S-au comparat cu intelectualii închiși de comuniști, un gest exagerat și nesimțit. După ce-ai furat (că nu se poate numi afacere cinstită ce-a făcut Voiculescu), nu mai ai dreptul de a poza în victimă nevinovată a unui regim politic.

E interesant de observat și analizat comportamentul acelor oameni care-au ieșit în stradă și-au hulit niște reporteri care voiau să prezinte evenimentul și din alte unghiuri.

alte opinii interesante de citit găsiți aici, aici – istoria clădirii și a procesului de privatizare – și aici.

via piticu

1 thought on “Libertate cu-un șut în fund și isterii de melteni

 1. Ionut

  In conditiile in care o jurnalista a B1 TV (adversarii, ca nu se poate spune concurenta, Antena 3) s-a dus sa ia pulsul strazii in zona in care se aduna “fanii” Antenei, ce vroia madama / mademoisella respectiva ….crezi ca nu anticipase deja reactia lor?
  Ambele televiziuni sunt de vina: una ca i-a adunat pe oameni acolo, chipurile la o plimbare (de fapt protest organizat fara autorizatie, ca nici dracu’ nu merge la plimbare cu steagul gaurit al filului mort la “revolutie”, sau cu pancarte cu sloganuri anti-Base, Udrea, etc), iar cealalta pt. ca si-a trimis omul la scandal, anticipand sau mizand pe o reactie de acest gen. Ambele si-au atins scopul.

  Pe scurt, ambele televiziuni sunt de rahat pt. ceea ce au facut…indiferent de scuzele pe care si le gasesc. Iar prostimea, e prostime…. nu cere de unde nu este.

  A, si inca o chestie, bosorogii aia nu au iesit pt. Voiculescu, au iesit pt. A3, iar “jurnalistii” A3 nu au furat. Hotul e Voiiculescu, si trebuie judecat, iar aia numai judecata nu a fost….dar despre aceasta intr-un alt articol al tau, presupun :P….

  In rest, succes in continuare si la mai multe!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.