Nat Osborn Band @ Oradea, 6 mai

Miercuri, în 6 mai, de la ora 20, la Filarmonica de Stat. De altfel, prima reprezentaţie a trupei pe scena unei filarmonici.

Nat Osborn Band stârnește pofte sonore precum un bucătar care mixeaza condimente: un strop de funk aici, o bucată de jazz acolo, o pata de reggae în jurul unei baze solide compozitionale
Rezultatul: un sunet unic și original, propriu lor.

Miercuri vom degusta si savura o mostra de originalitate, bun gust si muzica adevarata.
Nicky Egan – solistul trupei, nascut in New York, este un suflet nelinistit. El a studiat “tabla” in India, a cantat la chitara pe străzile din Budapesta, a compus melodii pe balcoanele spaniole, a colindat pe strazile din New York, È™i a fost deportat din Marea Britanie – toate acestea inainte de varsta de 25 de ani. Fiind un compozitor naiv È™i prolific, fluenta lui de trecere prin genurile muzicale creează un sunet unic È™i cu adevărat original.

Formata la sfârșitul anului 2011 , trupa si-a făcut rapid un nume pentru ea însăși pe scena din New York si pe plan mondial.
Trupa a lansat albumul de debut Regele și Clovnul la 28 martie 2013. Regele și Clovnul a fost desemnat ca fiind unul dintre cele mai bune albume ale anului 2013.

Biletele sunt 25 lei şi mai găsiţi de cumpărat la sediul Filarmonicii de Stat, dar si la Moszkva Café.

Partener : Cartier Prima

concert-nat-osborn-band

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.