Prima experiență cu Air BnB

A fost astă vară, în august, când un ungur m-a plimbat prin Budapesta, ținându-mă strâns de mână, de frică să nu mă pierd pe străzile alea frumoase. Străzi late și trotuare înguste, alei pietruite, clădiri uriașe și atât de frumoase arhitectural. Zău că m-aș fi lăsat pierdută încă vreo săptămână pe acolo, dar mno, apartamentul fusese plătit doar pentru 2 nopți și 3 zile.

Pentru că am vrut să stăm cât mai aproape de centru, să ajungem rapid în caz că pic de oboseală (am obiceiul de a adormi brusc și rapid când sunt foarte obosită), am căutat pe AirBnB un apartament. Și l-am găsit pe Vam Utca, pe malul Dunării, la 2 minute de stația de metrou.

Micuț, o idee mai încăpător decât garsoniera din Oradea, apartamentul a fost mobilat și utilat pentru a împăca atât privirea, cât și picioarele obosite după multe ore de plimbat pe străzi. Pe balconul mic au avut loc o masă, 2 scaune și o scrumieră. O adevărată plăcere să-ți începi dimineața cu o cafea pe balcon, ascultând vasele care treceau pe Dunăre.

Zău că tare mult mi-a plăcut. Proprietarii, aflând că vizitam Budapesta pentru prima dată, mi-au lăsat 2 borcane cu dulceață. Ne-am întâlnit o singură dată, când ne-au lăsat cheia apartamentului. Am avut tot ce-am vrut la dispoziție, apartamentul curat.

Parcă aÈ™ mai merge o dată în vizită 😀

tokaji vin unguresc

strada din budapesta

cetate-budapesta

dunarea in budapesta

usa parlamentului budapesta

parlamentul din budapesta

29_ani-budapesta

 

2 thoughts on “Prima experiență cu Air BnB

  • Pozele nu-s chiar… fotografice, da’ probabil era emotia momentului (sau stransoarea prea puternica a mainii ungurului romanizat…). Dar, in fine, I love Hungary too (du-te la Gyula, sa vezi acolo subiecte de fotograpozat!), asa ca accept invitatia ta si te las sa platesti, trebuie doar sa-mi fac bagajele. Sau nu despre asta-i articolu’?

    P/S: Thumbs all… up! Pentru tot ceai scris. Ma duc sa-mi fac un ce-ai de fructe de padure. Na jo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.