Poze cu mâncare

Pentru că n-am poze noi cu bestia păroasă aka TheMitsi. Și pentru că am auzit că după 30 de ani oamenii se îngrașă, deci dacă trec de 52 de kg, măcar am poze care pot fi folosite împotriva mea. Asta în caz că vreodată voi ajunge la tribunal și avocatul celeilalte (celeilante dacă n-ai trecut Bacalaureatul) părți va trebui să demonstreze că s-a stricat cântarul pentru că am mâncat prea mult.

Din legumele din poza asta am făcut o supă cremă de porumb. N-am găsit bacon, dar tanti de la măcelărie mi-a dat șunculiță cărnoasă pe care-am prăjit-o. Iar de nu scăpam tot ardeiul ăla iute în supă, cred că lingeam și oala cu un dărab de pită. Atât a ieșit de bună. Rețeta e la Adi Hădean pe blog, desigur.

Ah, și toate-au costat în jur de 22 lei. Roșiile nici măcar nu le-am folosit la supă, ci le-am lăsat pentru o telemea proaspătă și-o bucată de slănină afumată. Ce mic dejun, ce savoare!

legume

În acest cadru, stimați telexpegtatori, avem salată de vinete cu ardei copți. Pentru că așa m-am obișnuit din copilărie. Mami mereu punea și ardei kapia copți în salată. Și cu ceapă roșie, niște roșii coapte și zemoase, o maioneză dreasă cu iaurt, tulai! Numai pâinea nu-i ca-n copilărie, că acasă făceam pâine în cuptorul aragazului, dar bună e și pita neagră cu semințe. Mai ales dacă-i prăjită.

salata-de-vinete

Sigur că aș mai avea poze cu mâncare, dar de-ar fi să ajung la tribunal, aș vrea ca celălalt avocat să depună un pic de efort. Că nu tot timpul lucrurile-s mură-n gură!

Pam-Pam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.