Despre mine

Cine sunt?

Numele meu e Liliana, fac parte din generația Cernobîl, și de vreo 6, 7,  9, 14 ani locuiesc în Oradea. Momentan relocată pe malul Begăi, în orașul marelui Rob. Sunt lugojeancă în suflet, dar orădeancă după port. Am absolvit o facultate de jurnalism, am urmat diverse alte cursuri din domenii conexe (sau încă mai particip la diverse cursuri), am organizat Schimb de Cărți în Oradea și mă implic în proiecte care mă ajută să cunosc oameni și să-mi extind orizonturile. Pentru că nimeni nu se naște învățat, consider e mai important să înveți pe cont propriu, folosind resursele pe care le ai la îndemână, decât să aștepți să-ți pice totul mură-n gură.

Detest minciuna și îmi plac oamenii open-minded.

Ce-am făcut în online?

Timp de 4 ani am fost Portal Manager-ul site-ului www.animalutul.ro. M-am ocupat de conceperea planului editorial, creare de conținut (optimizat SEO), promovare în social media și multe altele. Pagina aceasta nu e un CV, așa că am să trec peste proiectele la care am lucrat / colaborat.

Cel mai nou proiect pe care l-am început la începutul anului 2013 se numește AtelierHandmade și promovează meșteșugul și hobby-urile handmade.

Articolele din campanii sunt marcate cu tag-ul „advertorial” sau „campanie”.

De ce scriu pe blog?

Scriu pentru că-mi place și pentru că-i o formă de a-mi pune ideile în ordine. Nu-s la fel de spontană în viața de zi cu zi, așa cum par a fi pe blog. Ba chiar sunt foarte timidă. Încerc, pe cât posibil, să nu fac prea multe greșeli de gramatică și citesc foarte mult.

Scriu pe blog pentru că e o formă de a-mi urmări evoluția ca om. Deși sunt convinsă că multe articole din arhivă nu mai sunt de actualitate și sunt în contradicție cu eu cea de azi, le păstrez pentru că toate prostioarele, toate greșelile și toate ideile pe care le-am notat reprezintă evoluția mea ca persoană. Consider că orice om ar trebui să-și analizeze comportamentul și ideile din când în când. Iar blogul îmi permite acest lucru. Sigur, aș putea ține un jurnal în care aș putea nota ideile și gândurile de moment, dar jurnalul nu oferă interactivitate. În jurnal nimeni nu-ți răspunde când ai greșit și nimeni nu-ți completează informația.

Fac bani din blog? Da, ocazional.

Trăiesc doar din ceea ce câștig pe blog? Nu. Nici n-aș putea face asta întrucât blogul acesta e spațiul meu virtual, e locul unde-mi permit să dau contur unor idei (unele bune, altele se dovedesc a fi idioate) și fug de tentația de a transforma acest spațiu într-unul exclusiv comercial.

Ce lucrez?

Scriu. Croșetez și tricotez. Articole, comunicate de presă, machete și texte de prezentare, sloganuri etc. Pentru diverse companii și pentru mine. Ocazional mă ocup de partea de comunicare/social media pentru câteva firme orădene și, momentan, așa-mi asigur traiul. Dacă vrei să colaborăm, contactează-mă!

Învăț constant și încerc să-mi fac treaba cât mai bine.

Sunt moderată, pragmatică, apolitică și directă. Deși se mai întâmplă să-mi scarpin buricele degetelor scriind despre diverse subiecte din politică, nu sunt afiliată vreunui partid și nu mă voi afilia prea curând.

De ce blogul se numește Lilișor.net?

Pentru că în toți anii de școală aproape toți profesorii m-au alintat cu Lilișor. Am doar 1,65 m, cântăresc 50 de kile în zilele mele bune și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. În plus, a fost singurul domeniu disponibil la vremea respectivă.

Și cam atât despre mine. Mai multe afli citindu-mi blogul. 🙂

P.S: orice prostie, articol, imagine, “muzichie”, gând, mentalitate etc., care apare aici, pe Lilisor.net, nu are vreo legatură cu locul meu de muncă, oricare o fi acesta!

watching the pidgeonslilisor de craciun la Ciuperca Oradea

 

 

28_ani  aprilie-2015-vadu-crisului29_ani-budapesta

 

4 thoughts on “Despre mine

Comments are closed.