sarcasm

Regulile mele :)

Îmi plac oamenii cu bun simț. Pentru că acest blog e casa mea virtuală, unde primesc pe oricine, te rog să ții cont de câteva reguli de bun simț. Spre exemplu:

– te rog să nu-mi copiezi articolele spre a le publica pe alte saituri. Cu atât mai mult dacă nu ai aprobarea mea. Tot ceea ce scriu pe acest blog reprezintă munca mea. Inclusiv articolele proaste. Nici pe acelea nu-ți recomand să le copiezi întrucât e posibil să te faci de râs.

– pozele pe care le fac reprezintă munca mea. Așa cum sunt: unele reușite, altele îngrozitoare. Dar dacă-i musai să folosești o imagine de-a mea, măcar menționează autorul cu link. Că așa-i frumos!

– îți asumi responsabilitatea pentru conținutul comentariilor și ai dovezi să probezi tot ceea ce scrii în comentarii, mai ales dacă acel conținut poate fi considerat calomniator.

– încearcă, pe cât posibil, să nu folosești vulgarități. Știu, e enervant de fiecare dată când cineva greșește pe internet, dar nu ajută la ceva o discuție cu înjurături și prea multe lol-uri. Dacă nu ai argumente, nu comenta. E atât de simplu!

– dacă participi la concursuri pe care le organizez, trece o adresă de e-mail valabilă în câmpul de e-mail. Nu divulg adresele de e-mail, nu dau IP-uri, dar dacă se întâmplă să câștigi, ar fi bine să te pot contacta cumva.

– nu scrie un întreg comentariu cu Caps Lock. E enervant pentru ceilalți cititori și discuția își pierde din importanță.

– dacă nu-ți plac articolele despre pisică, asta e, sunt milioane de alte bloguri pe care le poți citi. Pisica face parte din viața noastră, iar atunci când sunt foarte stresată tind să scriu mai des despre tâmpeniile ei. E un fel de „terapie”.

Ah, da! Întrucât umorul meu e mai … ciudat, încearcă să nu iei tot ceea ce scriu la modul personal.

 Ține minte! Pe blogu-mi vei găsi mult: sarcasm 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.