Ce să faci dacă nu poți dormi când sunt alegeri electorale?

„Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru că eu chiar contez. Eu vara nu dorm!” 

Azi dimineață, pe la ora 9 și jumătate, cineva mi-a transmis prin SMS că are o problemă: vara nu poate dormi! Nu știu cine-i persoana și de ce mi se confesează printr-un mesaj text. Hai că de m-ar fi sunat și-ar fi avut o voce plăcută, suavă, caldă, dar puternică în același timp, și mi-ar fi făcut vreo 2-3 complimente, aș fi fost răbdătoare și înțelegătoare. M-aș fi lăsat vrăjită de o asemenea voce, mai ales că tocmai ce mă trezisem dintr-un vis … frumos!

Dar să-mi deranjezi somnul de frumusețe, într-o sfântă zi de vineri, cu un SMS în care mi te plângi că n-ai somn, asta chiar că nu accept! Blasfemie!

Știți doar că sunt o femeie bună la suflet și răbdătoare chiar și cu cei fără de bun simț, așa că i-am răspuns omului: „Ia un somnifer cu vodka! :)”.

Problem solved!

Poate trebuia să-i spun „I-a un somnifer cu vodcă!”…

3 thoughts on “Ce să faci dacă nu poți dormi când sunt alegeri electorale?

 1. Mari

  Buna seara mami Lili.Care parte este deranjanta?Oare nu este ceva normal sa mergem la vot?Daca nu mergem,inselam dorinta celor care doresc sa-si exprime aceasta dorinta.A nu merge la vot,este o inselaciune,o modalitate de a da curs unei miselii.Daca vrei sa alegi ceva,exprimati optiunea.Daca nu,inseamna ca vrei sa obtii ceva pe cai ocolitoare.

  Reply
  1. Alex

   Geniala logica! Daca ti-ar darama usa de la casa o trupa a martorilor lui iehova pentru a propovadui numele lui Hristos, nu ar fi nimic deranjant, nu?
   Nu are rost sa detaliez pe cate argumente eronate si anti-democratice se bazeaza bine intentionatul tau comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.