Ce să faci dacă nu poți dormi când sunt alegeri electorale?

„Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru că eu chiar contez. Eu vara nu dorm!” 

Azi dimineață, pe la ora 9 È™i jumătate, cineva mi-a transmis prin SMS că are o problemă: vara nu poate dormi! Nu È™tiu cine-i persoana È™i de ce mi se confesează printr-un mesaj text. Hai că de m-ar fi sunat È™i-ar fi avut o voce plăcută, suavă, caldă, dar puternică în acelaÈ™i timp, È™i mi-ar fi făcut vreo 2-3 complimente, aÈ™ fi fost răbdătoare È™i înÈ›elegătoare. M-aÈ™ fi lăsat vrăjită de o asemenea voce, mai ales că tocmai ce mă trezisem dintr-un vis … frumos!

Dar să-mi deranjezi somnul de frumusețe, într-o sfântă zi de vineri, cu un SMS în care mi te plângi că n-ai somn, asta chiar că nu accept! Blasfemie!

Știți doar că sunt o femeie bună la suflet și răbdătoare chiar și cu cei fără de bun simț, așa că i-am răspuns omului: „Ia un somnifer cu vodka! :)”.

Problem solved!

Poate trebuia să-i spun „I-a un somnifer cu vodcă!”…

3 thoughts on “Ce să faci dacă nu poÈ›i dormi când sunt alegeri electorale?

  • Buna seara mami Lili.Care parte este deranjanta?Oare nu este ceva normal sa mergem la vot?Daca nu mergem,inselam dorinta celor care doresc sa-si exprime aceasta dorinta.A nu merge la vot,este o inselaciune,o modalitate de a da curs unei miselii.Daca vrei sa alegi ceva,exprimati optiunea.Daca nu,inseamna ca vrei sa obtii ceva pe cai ocolitoare.

    • Geniala logica! Daca ti-ar darama usa de la casa o trupa a martorilor lui iehova pentru a propovadui numele lui Hristos, nu ar fi nimic deranjant, nu?
      Nu are rost sa detaliez pe cate argumente eronate si anti-democratice se bazeaza bine intentionatul tau comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.