Poze cu pisici

Am spus-o de multe ori: când sunt foarte stresată, singurul lucru care mă ajută să nu-mi pierd cumpătul, e să-mi fotografiez mâța. Mă foiesc prin casă pentru a prinde cadrul care-mi place și care pare a spune ceva, o momesc uneori cu gustări pentru a sta într-un loc. Și nu pot rezista tentației de a o smotoci pe burta mare și albă. Mai ales când parcă se oferă pe tavă, tăvălindu-se și expunându-și blana în toată splendoarea-i. Un posesor de mâțe știe bine la ce mă refer.

 Da, acum 15 ani detestam pisicile …

pisic

TheMitsi, pisică unguroaică de Oradea. În vis prinde toți porumbeii care-și fac veacul pe lângă fereastra de la etajul 5.

 

motan dragastos

Un motan curajos din BrăneÈ™ti, jud. TimiÈ™ - s-a luptat cu un câine È™i a rămas fără un ochi. Câinele nu a mai fost văzut de atunci 😀

 

pisoi

Gimmy, un pisoi acrobat din Lugoj. A sărit de la etajul 2 după o vrabie, și-a rupt un picior și acum are fobie de balustrada balconului.

 

caine si pisica dragastosi

Un motan și-un câine mic, alintându-se în Românești, jud. Timiș. Motanul se luptă cu șobolani aproape cât el de mari. Și le vine mereu de hac.

 

pisoi roscovan

Un pisoi mic È™i nepăsător din Oradea. Not a single f*ck was given that day. Stătea la poză ca un manechin pe scaunul stilistului…

 

Bonus: început de toamnă într-o pădure din RomâneÈ™ti, TimiÈ™ 🙂

in romanesti

5 thoughts on “Poze cu pisici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.