Work hard, stay humble!

Cum mi-a distrus liniștea schimbarea de oră …

Cum mi-a distrus liniștea schimbarea de oră …

Știți că săptămâna trecută, în 28 octombrie, ora 4 a devenit ora 3, ceasurile s-au dat cu o oră înapoi. Motivul e prelungirea zilei cu o oră, că se întunecă mai repede. Laptopul și-a actualizat singur ora, norocul meu. Ei bine, schimbarea asta de oră mi-a distrus liniștea în casă. Și vă explic de ce:

Mâța noastră s-a învățat să miorlăie după mâncare zi de zi, de la 5 jumate până pe la 6. După amiaza, firește. Că dimineața așteaptă să ne trezim, indiferent de oră. Nu știe ea de echinocțiu sau de prelungirea zilei cu o oră în timpul iernii. Așa cum nu știe că ora 5 jumate, s-a făcut 4 jumate. Și că mai are o oră în plus până-i începe „concertul”. O oră de dormit, de zbenguit, de orice.

Dar nu! La 4 jumate ea-și începe programul de miorlăit. Și face ture între camere: miorlăie constant vreo 2-3 minute când la mine, când la Laurențiu. Se urcă pe noi, ne bate cu lăbuța peste picioare avertizându-ne că îi e foame, mută bolul gol dintr-o parte în cealaltă a băii și, când tot nu obține ce-și dorește, stă și ne privește din pragul ușii. Când ne apropiem de baie, fuge rapid lângă borcanul ei cu mâncare și apoi stă în fund, așa cum am învățat-o să facă dacă vrea mâncare.

Dacă înainte de schimbarea ceasului TheMitsi miorlăia maximum o jumătate de oră, acum ar fi în stare să miorlăie o oră întreagă.

Din fericire, i-am găsit și leacul: dacă o ignorăm amândoi vreme de 10 minute, se oftică și se culcă. Dacă nici asta nu funcționează, o droghez cu niște iarba mâței.

 Pam-pam!

scumbag cat

pisica in atac

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.