Craciun Fericit!

De vreo 2 ore tot primesc mesaje în care lumea îmi doreşte să am un Crăciun Fericit, să petrec sarbatorile aşa cum îmi doresc, să fiu cuminte că Moşul e pe drum şi vine pe la mine, etc.

Denisuca mă întreabă cum arată pentru mine Moş Crăciun. Pot spune că, deşi nu mai sunt atât de entuziasmată de Crăciun ca pe vremea copilăriei, Moşul a binevoit a mă bucura de sărbători. Vinul fiert cu scorţişoară, mirosul de portocală şi aroma prăjiturilor a la mami, toate îmi amintesc de copilaria fericită de care am avut parte. Colindele cântate de copilaşi de 4-5 anişori parcă sunt mai pline de viaţă şi speranţă şi îmi aduc aminte de vremurile când mergeam şi eu, cu surioara, la colindat. Moş Crăciun era dovada că am fost cuminte şi darurile aduse ne bucurau, chiar dacă era vorba de încă un ursuleţ de pluş sau o pijama mai haioasă. Ca să-i răspund însă Denisucăi, Moş Crăciun din acest an e bruta mea mică! Motivele sunt multe, dar cel mai important e faptul că e alături de mine!

Vouă vă doresc să petreceţi sărbătorile cu persoanele dragi vouă, să vă bucuraţi din plin de compania lor! Dacă Moşul aduce şi alte beneficii materiale, cu atât mai bine! 😛
Sărbători fericite tuturor!

2 thoughts on “Craciun Fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.