Dilema zilei!

Mai demult ma laudam ca am o surioara dragalasa foc si desteapta. Desi exista o diferenta de 2 ani intre noi doua, tot timpul lumea ne confunda. Copile fiind mereu se intampla ca vecinii sau babele de la sat sa ne confunde motiv ptr. care bunica ne punea frunze de usturoi la sosete (sa nu cumva Doamne Feri! sa deoache careva fetele!).

Uitandu-ma in pozele din copilarie nici acum nu inteleg de ce lumea ne confunda. Serios acu. Eu sunt mai inalta (cu 2 cm, dar ce conteaza! :)) ), surioara mea e mai bucalata si are o gropita foarte dragalasa pe obraz.

Acum ca am mai crescut amandoua, am trecut de majorate lumea tot ne confunda. Desi nu mai locuiesc in Lugoj de aproape 2 ani inca mai am prieteni care ma cauta pe messenger si imi spun ca eu am fost la plaja pe malul Timisului. Sau ca striga dupa mine pe strada si nu ii bag in seama.

Nu inteleg cum ne poate confunda lumea.

4 thoughts on “Dilema zilei!

  1. AndreiAndrei

    Pai asta am zis si eu odata cand vorbeai cu ea pe mess….ca ce bine semanati…la unele chestii semanati…anumite expresii(faciale)….da nah mai mare bai sa nu fie…si nah asta e adevarul ca daca te saluta lumea pe strada nu bagi in seama :)))…kidding….i guess….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.