Frumusete cu orice pret!

Zilele trecute am revazut productia Catwoman, cu Halle Berry in rolul senzualei pisicutze si una dintre ideile ce au stat la baza filmului m-a cam pus pe ganduri. In zilele noastre, femeile ar face orice pentru a fi frumoase, cele mai frumoase.

Astazi am gasit pe internet 2 clipuri interesante care dezbat aceasta tema, frumusetea pentru o femeie.

Primul ne arata ca nici macar acele chipuri frumoase pe care le vedem pe copertile revistelor nu sunt ceea ce par a fi. Si, trebuie sa recunosc, sunt mari diferente intre ceea ce afiseaza intr-o revista si cum arata in realitate o vedeta.

Al doilea clip e mai degraba o modalitate de a ilumina niste minti bolnave de sindromul frumusetii. Cat de usor ne poate fi modificata imaginea?
Acum un an cateva colege de servici ma intrebau mereu de ce nu ma machiez mereu, de ce nu-mi schimb culoarea parului, de ce nu merg si eu la solar sa ma mai colorez si eu putin ?!?

De ce? Pentru ca pot fi frumoasa, asa cum sunt! Pentru ca nu-mi pasa ce culoare are parul meu daca arata bine si il simt sanatos, pentru ca ma irita machiajul in exces, pentru ca, din punctul meu de vedere, o imagine de “hot babe” e egala cu zero daca nu e insotita de un IQ ceva mai mare de 100.

1 thought on “Frumusete cu orice pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.