Intreaba-ma sa te intreb

Din categoria “Intreaba-ma sa te intreb” va arat si voua ce mai cauta lumea pe Google. Marele guru al internetului ii trimite la mine si iata ce gasesc de dimineatza in Analytics.

Aberatii” – normal, doar blogul se numeste”Lilisor-Aberatii nocturne”. Desi nu inteleg ce tip de aberatii ai fi vrut sa gasesti.

Cinemateca” – din cand in cand mai imi dau si eu cu parerea referitor la filme pe care le-am vizionat. Doar traim intr-o tara libera, ca sa nu o compar cu Poiana lui Iocan.

Dodecadent” – mai, sincera sa fiu,nu stiu cine e. Am vazut ceva comentarii de la un individ ce se semneaza cu nick-ul asta, dar n-am fost curioasa sa caut pe google. Ar trebui?!?

Loc de munca fara bac” – Se pare ca Neogen si Ejobs nu si-au facut treaba bine de vreme ce lumea inca mai cauta pe google loc de munca.

Melodia din nasul” – ii apartine lui Andy Williams si se numeste Speak Softly Love. Sa vad ce o sa mai caute data viitoare.

Mi-am gasit loc de munca” -  Bravo patratel! Era musai sa dai search pe google ca sa afli?

Numi gasesc loc de munca” – daca nu inveti sa folosesti cratima nici nu-ti vei gasi prea curand. Asa ca pune burta pe carte si invata sa scrii “nu-mi”. Asa-i ca nu a fost prea greu? Eu am invatat si de asta mi-am si gasit loc de munca. 😛

Revista playboy si playmate” – Stiu ca ai fi vrut sa gasesti vreo poza cu mine mai deocheata, dar surpriza … s-a stricat aparatul si nu mai fac poze decat in particular pentru prietenul meu. Keep on searching!

Salam insurat poze” – Na belea! N-am poze de genu’. Personal prefer sunca de Praga.

Sex 69” – Asta face parte din categoria “cum sa-ti faci o l**a fara sa te vada mama”.

Si dovada, ca nu va mint.

keywords.JPG

4 thoughts on “Intreaba-ma sa te intreb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.