Schimbarea la fata

In ultimele zile am tot schimbat la teme. Buburuzele mi-au placut la nebunie dar din pacate isi cam luau zborul cand nu trebuia asa ca am incercat alta tema.

Am mai incercat o tema interesanta, in 2 culori (negru si mov) dar careia nu-i puteam schimba titlul iar cum blogul asta se numeste Lilisor.net … a trebuit sa-i dau de lucru lui nenea Google sa-mi caute alta tema.

Intr-un final am gasit fluturasul, tema actuala. Mie imi place mult, se potriveste cu starea mea de spirit – in zilele mele bune sunt o persoana foarte vesela si joviala.

Chiar daca afara vremea e nasoala si tot mai friguroasa macar atunci cand intrati pe blogul meu sa simtiti putin din soarele si caldura verii (anotimpul meu preferat!).

Pareri, sugestii, ceva?

5 thoughts on “Schimbarea la fata

  1. Amerenescu

    Scrie cu diacritice, e mult mai uşor de citit. Dacă nu eşti încă obişnuită scrie fără ele şi apoi foloseşte AutoCorect ( http://softset.ro/autocorect.html ) ca să le pui automat, lucru care ia doar 1 minut (programul are un dicţionar încorporat). Toată lumea o să vadă bine diacriticele, nu trebuie să-ţi faci probleme din cauza asta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.