Suflet de copil!

Prima data am citit pe un forum despre necazul Lianei Stanciu si al solistului de la Bere Gratis,  Mihai Georgescu, si initial am crezut ca e o farsa, ca cineva se foloseste de numele celor 2 pentru a face rost de bani.

Ei bine am fost surprinsa cand am aflat ca persoana respectiva nu a mintit si ca intr-adevar Liana si Mihai se confrunta cu un mare necaz : fetita cuplului, de nici 2 anisori, are cancer. O maladie complita pentru un copil de 2 ani, o boala care nu a trecut cu vederea ca acum copilul incepe sa descopere mai bine lumea din jur, ca poate va face un bine atunci cand va creste … e trist!

In Evenimentul Zilei am avut surpriza sa observ ce fel de oameni traiesc in jurul meu : oameni frustrati, oameni egoisti si infumurati. Nu-mi pasa ca parintii acelui copil sunt persoane publice, nu-mi pasa ca apartin nu stiu carei religii, e vorba de un copil, o fiinta nevinovata.

Mihaela Radulescu nu a cerut cetatenilor sa doneze bani pentru copil, a indemnat colegii de breasla sa dea o mana de ajutor cuplului. E groaznic sa stii ca singurul tau copil e bolnav iar viata lui depinde de o suma de bani.

Sper sa reuseasca operatia micutei si sa creasca mare!

1 thought on “Suflet de copil!

  • Acum o sa se vada cat suflet au oamenii astia din show-biz, care sunt plini de bani si arunca banii pe tzoale scumpe si stilisti sofisticati!
    Sa vad cati vor da bani pt acest copil nevinovat! 100 de mii de euro nu este mult pt buzunarele vedetelor din RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.