Trăiască berea!

Nu m-am născut în bere dar s-ar putea să mă înec în ea şi asta pentru că bruta mea mică m-a trecut pe o cură cu bere.

Ştiţi analizele alea gratuite de la stat? Le-am făcut şi eu, cu vreo 3 luni întârziere şi rezultatul a fost următorul : rinichii au făcut nisip. Nu ştiu cum, eu nu pap nisip deşi sunt cam slăbuţă de felul meu!

AÅŸa că bruta mică a decis că e momentul să aplicăm terapia cu bere, adică spălatul rinichilor. Nu ÅŸtiu exact care ar trebui să fie efectul dar ÅŸtiu că după al doilea pahar de bere deja am vizitat “privata” de vreo 3 ori, asta în decurs de o oră.

Partea cea mai amuzantă? Nu rezist la mai mult de 2 pahare de bere, iau somn! Aşa că dragi cititori, dacă posturile mele vor începe să fie tot mai incoerente şi pline de greşeli să ştiţi că de vină e bruta mică.

S-a decis demararea acestei terapii în urma rezultatelor de la analize şi a unor dureri groaznice ce veneau dinspre rinichiul drept în timpul AVP 2, vizionat la cinema.

Gata, acu mă pun să dorm, m-a moleşit berea. Şi nici n-am băut o doză întreagă!

beer.jpg

4 thoughts on “Trăiască berea!

  • lol.. de 3 ori?? intr`o ora?? lol.. sa asculti de “bruta” aia k are dreptate.. terapia functioneaza.. si eu tot nisip am p`acolo si folosesc berea pe post de medicament. habar n`am dak functioneaza dar.. it`s good :>

  • @Blinder: Nu stiu cat de bine functioneaza berea ca de dimineata m-am trezit cu o durere groaznica de rinichi. Abia m-am ridicat din pat!
    @Cepanamea: ehe, Bavaria Red ai incercat? E … buna! Sau Guinness! Hmm … acu mi-e pofta! Si Silva neagra e buna, mai ales dupa o portie de cartofi prajiti sau o pizza! Of, gata! Acu mi-e si foame si bruta mica mi-a interzis si mancarurile cu sare! :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.