Ai pofta de … carte?

În facultate am avut un profesor care mereu ne recomanda cărţi. De multe ori, recomandările n-aveau legătură cu subiectul cursului. Pe unele le-am găsit, altele sunt pe lista de aşteptare.

Aproape de fiecare dată când am citit o carte bună, am scris pe blog. Cred că aşa au fost oameni pe care i-am convins să citească.

Dacă ai citit o carte bună, care ţi-a dat de gândit, nu o ţine doar pentru tine.

Participă la concursul organizat pe site-ul Poftă de carte. Convinge-ne că acea carte merită citită şi poţi câştiga:

 • Camera video USB 2GB
 • Locul 2 -  Lampa de citit
 • Locul 3 – Mouse Car Usb

Eu as participa pentru lampa aceea, dar momentan mă mulţumesc să fac parte din juriu.

Ai citit ceva notabil în ultima vreme?

3 thoughts on “Ai pofta de … carte?

 • Fato, la felul in care scrii, poti ramane la revistele de moda. E mai sanatos pentru tine sa ranaii la poze. Judecatile tale seamana ingrozitor cu logoreea tembela a copiilor cu Down. Studii pe masura ta nu-s in tara, ar fi la Istambul…Daca esti in vreo comisie cu frustrarile pe care le ai ia premiile toate pentru tine, ca nici unul nu te poate egala. Tu te poti citi ? Nu-ti vine sa te sinucizi ?
  E o expresie la care poate vei medita: bunul simt e o forma de cultura care nu se insuseste prin barfe de 2 bani

  • Fireste, sub umbrela anonimatului, cu totii suntem viteji si ne permitem sa imprastiem “rahat” pe bloguri! Bravo baietica, bravo! Te simti mai bine acum? Te-ai eliberat de frustrari?
   E ultimul astfel de comentariu pe care il voi mai aproba pe blog. Nu-ti convine cum scriu, esti liber sa citesti orice altceva. Eventual o carte, ca tot ai nevoie, judecand dupa modul in care te exprimi 🙂
   Lectura usoara, sa nu-ti omori putinii neuroni!

 • Intr-o tara plina de anonimi… chiar nu conteaza parerea ta… Nu stiu de ce, dar comentariul tau imi suna mai mult a atac personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.