[Canada] A inceput vanatoarea de foci

vanatoare-foci

Acum câţiva ani circula pe mail un viral cu vânătoarea de foci din Canada. Mamăăă, ce-am mai plâns când am citit pentru prima dată! Aveam vreo 17 ani şi nu puteam concepe ideea de vânătoare just for fun! Bine, nici acum mintea mea nu poate procesa aşa ceva.

În Canada însă, nu e vorba de o activitate unde bogătaşii se întrec în trofee. In urma vânătorii de foci, europenii vor avea pe masă carne şi ulei de focă, ruşii se vor încălzi mai bine cu haine din piele de focă iar oamenii ce locuiesc în zone izolate din Antarctica vor fi ajutaţi financiar.

Mi-e tare milă de animalele astea.
Sunt prea miloasă, prea blândă pentru a omorî o fiinţă, fie ea şi focă. (ţânţarii nu-s fiinţe, îs diavoli care mă ispitesc să-i strivesc:D)

E clar că n-aş supravieţui în sălbăticie!

4 thoughts on “[Canada] A inceput vanatoarea de foci

  • am citit si eu ieri in daily mail. le omoara ca se inmultesc in nestire si mananca pestii, practic vanatoarea e un mod de a tine populatia de foci sub control.
    totusi, ‘clubbing baby seals’ ? 🙁 de ce nu le impusca? cum sa dai cu o bata in cap la un animal asa dragutz si inofensiv? pozele erau siniste, apa si zapada rosii de la sange.
    fiecare are dreptate in felul sau. asociatiile pentru protectia animalelor dar si vanatorii. problema e ca animalele sunt adorabile, ca daca s`ar pune lumea sa vaneze porci mistreti ca`s prea multi nu cred ca s`ar sesiza nimeni.

    • Pe Telegraph scria ca le impusca in cap, nu le lovesc. Sau poate n-am fost destul de atenta. Oricum, e posibil ca si canadienii sa aiba uscaturile lor. Nu toti iubim animalele, after all! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.