De la Blogmeetul Timisorean citire:

Înainte să vin în Oradea, Gheorghe m-a “ameninţat”: “Ai să vezi tu ce pierzi, nicăieri nu e ca în Timişoara. ‘O să-ţi fie dor!”. Într-adevăr, mi-e dor de Timişoara şi mi-e dor de oamenii simpli şi simpatici. Desigur, şi în Oradea oamenii sunt simpatici şi frumoşi dar nu-i văd prea des 😀 (ah, ce subtilă am fost!).

Bloggerii timişoreni sunt mulţi, uniţi (cu mici excepţii) şi ştiu să petreacă. Ne-am întâlnit la Hotel Timişoara (mulţumesc pentru ospitalitate!), în salonul Londra, unde ne-am cunoscut, am povestit câte-n lună şi stele, şi unde au curs râuri de beutură. Petrecerea a fost spartă de 3 indivizi care s-au infiltrat printre bloggeri şi au încercat să se distreze mai mult decât restul participanţilor. Au fost puşi la zid, numerotaţi şi arătaţi posterităţii:

bloggeri infractori

Şi acum să-ţi povestesc 2-3 cuvinte despre oamenii cu care am apucat să socializez (au fost mulţi iar eu la miezul nopţii deja dormeam dusă, ruptă de oboseală):

Richie şi chimeşa lui. Foarte mişto omul! Reiau şi aici ideea de a face concursuri de cinema în Oradea, eu sigur aş participa! Pretty please?! 😀

– Cele două Tomate: Andreea şi tomăţica de pe tricou. 😀 Dacă nu ştiai încă,  Tomata cu Scufiţă e la fel de simpatică şi prietenoasă în real life precum e pe blog.

Dora e un fel de soră geamănă de suflet. Avem aceeaşi vârstă, iubim pisicile, serialele CSI şi îl detestăm pe David Caruso şi multe altele, dar nu ne dăm în vileag pe blog 😀

Dojo, adică Ramona. E unul dintre puţinii oameni care mă motivează.

Ovi, tatăl Denisei. A întinerit atmosfera 😀

Raka, Raul, Tudor Sîrb şi prietena lui Tudor (Bloodie), fratele lui Ovi Sîrb aşa cum i-am prezentat surioarei pe cei doi oameni frumoşi, sau Corina (frumoasă fată), cu toţi am apucat să povestesc puţin.

Din motive de ochi prea sensibili la fumul de ţigară şi rezistenţă scăzută la bere m-am retras prea devreme, altfel adormeam pe jos sau pe canapea.

Nu vă supăraţi pe mine, pur şi simplu organismul meu începe să se închidă automat la contactul cu fumul de ţigară şi 2 pahare cu bere.

Însă mă bucur că am apucat să vă văd pe toţi la un loc şi să particip la unul din celebrele blogmeeturi timişorene.

Poze la Tomata şi la Răzvan, a lui e poza cu incriminaţii!

11 thoughts on “De la Blogmeetul Timisorean citire:

 1. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Blog Archive » Doar o vorbă să-ţi mai spun…

 2. Tomata cu scufita

  Daca toti de sus or zis ce as fi zis si eu, nu mai zic si eu.
  Daaar, eu mai zic asa: FALCUTZA E SORA TA, MI-O PREZINTI SI NU-MI ZICI CINE E????????? as in link la blog????

  Ioai, tare rau mi-o parut cand am aflat de la Raka cine e de fapt sora ta. Eu ii sunt cititoare fidela, chiar daca nu comentez, ii stiu toate intamplarile cu ucrainieni de pe la americani… of, si n-am apucat sa i le zic in fata pe toate. 🙁 Sa o mai aduci, da??? Asta inseamna sa mai vii si tu. Si cu bruta mica/oradeanul/siropel/laurentiu. 😛

  Reply
  1. lilisor Post author

   Lasa ca o conving sa mai vina pe la intalnirile voastre 😀 Si cand ajungem prin TM, in trecere catre Lugoj, vom da alarma sa stiti din timp sa veniti la gara cu sare si pita 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.