Dupa lupte seculare …

… ce au durat câteva ore, blogul pe care-l citeşti acum, a revenit online. Asta se întâmpla marţi. Ştiu, revin cu un post rectificator cam târziu, n-am prea avut timp de blog. 🙁 A murit un hard (parcă!), serverul s-a “speriat” şi … mă rog, nu mai intru în detalii tehnice că mă pierd!

S-au pierdut câteva posturi, mă bucur că sunt doar cele din ultimele 2 săptămâni şi nu întreg conţinutul!

Un coleg” mă întreba de ce am scos postul despre profesorul de Etică de la Jurnalism Oradea, care nu şi-a făcut treaba. Postul va fi din nou publicat, nu l-am scos, pur şi simplu s-a pierdut când a căzut serverul unde eram găzduită.

Toate posturile vor fi republicate (le am salvate în Thunderbird), din păcate comentariile nu le mai pot recupera.

În urma acestei experienţe mi-am adus aminte de ce e musai să-mi fac back-up în fiecare zi. Datorită opţiunilor oferite de WordPress, de-acum înainte voi primi zilnic un e-mail cu back-up-ul blogului. Lucru ce te sfătuiesc să-l faci şi TU.

Ironia sorţii e că în weekend trebuia să public nişte reţete, însă din motive de lene cronică, nu le-am mai publicat. Acum îmi pare bine. 😛

Aşa-i că ţi-a fost dor de mine? 😀

6 thoughts on “Dupa lupte seculare …

 1. Sirg

  Daca vrei posturile ti le pot da, le am si eu in reader.

  Felicitari pt licenta! Vezi, ai ajuns si tu ca mine, sa te intrebi pt ce te-ai straduit. Ajungi la acel moment “now what?” si parca nu stii ce sa faci.
  Mie 3 ani nu mi se pare mult, eu am facut aproape 7 ani (daca socotesc anul pe care l-am intrerupt si licenta amanata). Iar dupa 7 ani.. zici wow… dar ce iti mai spun eu ca acum stii si tu cum e:)

  Reply
  1. lilisor Post author

   3 ani de facultate nu e mult, mi s-a parut ca au zburat anii astia foarte repede 🙂
   Acum am alte planuri, cum ar fi sa iau carnetul de sofer 😀

 2. Pingback: M-ai cautat?! | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.