Linkuri utile

Premii oferite: 3 kg de hrană ProFormance pentru câini şi 2 kg de hrană ProFormance pentru pisici. Hai că e uşor!

  • Vă mai aduceÅ£i aminte de Flocke, drăgălaÅŸul pui de urs polar?

Ei bine, răsfăţatul ursuleţ a crescut şi a devenit ditamai ursuloiul. Bine, nu despre asta voiam să-ţi povestesc. Ci mai degrabă de o tanti care nu ştia cum să-şi pună capăt zilelor şi a crezut că e mai bine să se arunce în gura ursului. Zis şi făcut! A sărit gardul şi s-a întâlnit cu 3 ursuloi polari, d-ăia mari şi pufoşi care nu prea se joacă atunci când e ora mesei. Din fericire tanti a scăpat doar muşcată de fund (cred că săracul urs regretă momentul, nu de alta dar tanti era şi grasă şi urâtă!) pentru că îngrijitorii grădinii zoologice din Berlin au intervenit să o salveze. Poate că ar fi lăsat-o pe post de jucărie urşilor dacă nu erau copii de faţă!

Dacă încă nu ai aflat, Sety e cea mai frumoasă ÅŸi mai activă căţeluşă Irish Setter (sau ceva de genul!) din Oradea. Cu ocazia asta sper ca Dan să se Å£ină de promisiunea lui ÅŸi să o aducă pe Sety în parcul de la Olosig, să alerg ÅŸi eu ca bezmetica după câini! 😀

  • ÃŽncheiem într-o notă mai romantică.

Expresia “vă iubiÅ£i ca doi porumbei” capătă alt înÅ£eles acum!

Love parrots

1 thought on “Linkuri utile

  • Lili, mulÅ£umesc (în numele lui Sety) pentru publicitatea făcută, dar Å£in să menÅ£ionez, pentru a fi cât de cât corect, că Sety e metis de setter irlandez. Oricum, faptul că e metisă, nu are nici cea mai mică importanţă; este un câine cu care nu apuci să te plictiseÅŸti.
    Keep up the good work 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.