Linkuri utile

Premii oferite: 3 kg de hrană ProFormance pentru câini şi 2 kg de hrană ProFormance pentru pisici. Hai că e uşor!

  • Vă mai aduceţi aminte de Flocke, drăgălaşul pui de urs polar?

Ei bine, răsfăţatul ursuleţ a crescut şi a devenit ditamai ursuloiul. Bine, nu despre asta voiam să-ţi povestesc. Ci mai degrabă de o tanti care nu ştia cum să-şi pună capăt zilelor şi a crezut că e mai bine să se arunce în gura ursului. Zis şi făcut! A sărit gardul şi s-a întâlnit cu 3 ursuloi polari, d-ăia mari şi pufoşi care nu prea se joacă atunci când e ora mesei. Din fericire tanti a scăpat doar muşcată de fund (cred că săracul urs regretă momentul, nu de alta dar tanti era şi grasă şi urâtă!) pentru că îngrijitorii grădinii zoologice din Berlin au intervenit să o salveze. Poate că ar fi lăsat-o pe post de jucărie urşilor dacă nu erau copii de faţă!

Dacă încă nu ai aflat, Sety e cea mai frumoasă şi mai activă căţeluşă Irish Setter (sau ceva de genul!) din Oradea. Cu ocazia asta sper ca Dan să se ţină de promisiunea lui şi să o aducă pe Sety în parcul de la Olosig, să alerg şi eu ca bezmetica după câini! 😀

  • Încheiem într-o notă mai romantică.

Expresia “vă iubiţi ca doi porumbei” capătă alt înţeles acum!

Love parrots

1 thought on “Linkuri utile

  1. Dan

    Lili, mulţumesc (în numele lui Sety) pentru publicitatea făcută, dar ţin să menţionez, pentru a fi cât de cât corect, că Sety e metis de setter irlandez. Oricum, faptul că e metisă, nu are nici cea mai mică importanţă; este un câine cu care nu apuci să te plictiseşti.
    Keep up the good work 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.