Premiile tâmpiților?!

Am rămas şocată azi când am citit despre premiile MTV Video Awards. Adică, cel mai prost film al anului, Twilight/ Amurg a câştigat 5 premii!

Da, cinci premii! Kristin Stewart a câştigat la categoria Cea Mai Bună Actriţă în rol principal. Adică, una dintre cele mai jalnice prestaţii a fost premiată!

People, are you serious?!? Filmul e o porcărie, a avut succes datorită seriei de cărţi Twilight, nicidecum datorită rolurilor actorilor. Cu atât mai puţin datorită regiei care a lăsat de dorit.

Robert Pattinson n-a fost chiar de lepădat dar e cam ţeapăn iar machiajul lui a lăsat mult de dorit. Norocul lui că mai compensează cu zâmbetul ăla ştrengar.

În privinţa replicilor, au fost nu slabe, ci jalnice. Au scos cele mai frumoase scene din carte şi au ecranizat mai mult ceea ce nu era atât de interesant. Sunt unele scene (când Bella ajunge acasă şi taică-său e în bucătărie, ea bea un pahar cu apă şi el îi spune că iubitul fostei sale soţii e de treabă) care n-au avut ce căuta în film!

S-ar putea ca New Moon/Lună Nouă să salveze situaţia, datorită directorului, Chris Weitz, care a regizat printre altele şi The Golden Compass.

Trailer New Moon. Îmi place efectul când Jacob se transformă în vârcolac.

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Măcar n-a câştigat “LipGloss” (cum l-au poreclit bloggerii de monden de dincolo) Zac Efron. Aşa de antipatic mi-e tipul ăsta!

5 thoughts on “Premiile tâmpiților?!

 1. WaTzaP

  Eram acasa si vorbeam la telefon, zicandu-i ca am pierdut doua ore..uitandu-ma la un film ..foarte mediatizat.

  – Twilight, ii zic.
  – CE MA? CE ? Twilight e tare ba’, twilight e dastept…e pa’ sentiment.

  Ca sa nu mai zic ca si restul casei a facut o fata :O…cand au auzit parerea mea despre scursura anului.

  Reply
 2. Pingback: Twitter a omorat starul de cinema? | Lilisor.net: blog personal feminin

 3. Twilight

  “cel mai prost film al anului”, “retarzilor”(esti si agramata)….stupefiata am ramas eu de lipsa ta de bun gust, de cultura si de imaginatie.
  Sincer esti mai mult decat penibila, mai mult decat as putea eu sa formulez pe intelesul neuronului tau obosit si frustrat.
  Sa-ti faci un blog in care sa-ti exprimi frustrarile, prostia crasa si stupizenia….mi se pare de-a dreptul “retardant”:))))

  Mai precizezi si ca scrii….
  Unde? Prin toalete?
  Tipic pt noi, romanasii…suntem prosti si “retarzi” si mai si semnalizam!!!

  Reply
  1. lilisor Post author

   My dear Twi-hardz (caci de aici vine termenul “retarzilor”), nu meriti sa-mi irosesc timpul explicand ironia fina din post.
   E clar ca esti prea batuta in cap pentru a intelege mesajul.
   Lasa, fii tu culta si pentru mine, o frustrata cu blog.

 4. Fan Twilight

  Twilight sa sti ca ai dreptate si apropo lilisor (ce nume o mai fi si asta :)) =)) ) credca tu ar trebui sa iti mai revizuiesti colectia de filme pentru ca esti farza la cunoasterea filmelor cu adevarat bune ! Inca un bloger care nu are ce face si isi da cu parerea prin toate ! Nu ai ce face ? Fa-ti o viata fato (sau tipule) !!! O si FYI (for your information ) twilight a meritat sa castige premiile acelea ! Si Kristen Steward este o supter actrita ! BTW (by the way) machiajul lui Robert e cool chiar arata ca un vampir !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.