Un altfel de film: Babies (2010)

Oare în Africa de Sud mamele au scutece pentru bebeluși? Dar eschimoșii ce le dau copiilor să mănânce? În Namibia, copiii au jucării pufoase? Şi americanii le dau pruncilor apă cu fluor?

La câteva dintre aceste întrebări vei primi răspuns în aprilie 2010, atunci când se va lansa Babies. Nu țin minte să fi văzut vreodată un astfel de film așa că sunt foarte curioasă de producția Focus Features, regizată de Thomas Balmes, care va prezenta viețile a 4 copii din diferite colțuri ale lumii.

Documentarul (e cam impropriu spus film) are la bază ideea lui Alain Chabat de a urmări, pas cu pas, 4 copii din mai multe locuri pentru a evidenția diferențele dar și asemănările culturale.

Copiii sunt: Ponijao care s-a născut într-o familie din Opuwo, Namibia, Bayarjargal care trăiește împreună cu părinții săi în Mongolia, Mari – născută și crescută în Tokyo, Japonia, și Hattie, o bebiță din america ce trăiește în San Francisco.

Sunt foarte curioasă de rezultat, mai ales că îmi plac la nebunie bebelușii. Cred că toți ne-am întrebat, la un moment dat în viață, oare cum o fi fost să te fi născut într-o altă țară, cu alți părinți și alți oameni?!

Până una alta, urmărește trailerul. E adorabil! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.