10-10-10 :)

Surioara mea e o tipă de nota 10. S-a născut într-o zi de nota 10: octombrie 10. Anul ăsta e mai special,  e de 3 ori o tipă de nota 10: 10 octombrie 2010.

Chiar dacă eu sunt prea old fashion pentru spiritul tău prea tânăr şi neliniştit, chiar de mereu îmi reproşezi că mă tund precum o babă (deşi mami nu e babă, mami e doamna băbuţă) sau că dorm prea mult şi nu ies prin cluburi, să ştii că rămâi surioara mea de nota 10.

La mulţi ani, piticot 🙂

4 thoughts on “10-10-10 :)

 1. Dan

  Numa’ bine si sanatate surorii tale! (si voua, la restu’ ov corz)
  O chestie faina citeam in gazeta de Rotterdam zilele trecute: o tanti (Marie-Thérèse Rompa-Meijer) a implinit in 10-10-10… 100 de ani 😀
  Fiecare cu frumusetea varstei sale 😉
  Groeten uit Rotterdam! 🙂

  Reply
  1. lilisor Post author

   Mulţumim 🙂
   Îţi dai seama ce şanse sunt să mai fie astfel de oameni în lume? Chiar, oare câţi oameni au împlinit azi 100 de ani? Sigur că sunt mulţi copiic are au împlinit azi 10 ani, completând cercul de 10.
   Distracţie plăcută peste hotare 🙂 Să împachetezi doze bune de zen, civilizaţie şi viaţă sănătoasă. Îţi vor folosi la întoarcerea în România.

 2. urban viole(n)t

  10.10.10 nu ar fi fost “such a perfect day”, vorba cantecului, daca nu va aveam pe voi, cei dragi…asta vine din sufletul ala tanar si nelinistit al meu.
  mua
  PS: it’s so hard to be me:)))

  Reply
 3. wally

  si eu i-am urat La Multi Ani lu Chit Chot
  dar mami nu e baba ma Lili mami e mami si va fi mereu mami!!!! o femeie super tare, bine cu mici defecte( nimeni nu e perfect) dar e mami nostrum la urma urmei!!!
  cat despre Chit Chot sa fie sanatoasa sa ne traiasca 1000 de ani si noi pe langa ea!!!
  asta vine din partea clanului lui Yojy Bacsi!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.