Ce faci, draga, de Sf. Valentin?

De câteva săptămâni încoace numai de Sf. Valentin aud: la radio, la tv, în reclame pe internet. Încep să o iau razna. Evident că cel mai dezbătut subiect de discuție a fost „Ce faci, dragă, de Sf. Valentin?”.

Ecler cu vanilieȘtiu, întrebare incomodă la care nu vrei să dai tot din casă, cu picanteriile de rigoare și lenjeria comestibilă comandată încă de acum 2 luni (oops!). Așa că e mai bine dacă răspunsul tău e ceva de genul: „Eh, poate ieșim la o prăjiturică!”. Dar tu vei știi că, de fapt, Valentinul ăsta e doar un alt prilej de a vă închide în dormitor și de a nu ieși de acolo decât în caz de forță majoră.

Aruncă telefonul mobil după canapea, scoate calculatorul și televizorul din priză și pornește CD playerul. Nu uita să lași copiii la soacră/ mătușă/ unchi/vecinul impotent și singur; încuie câinele în bucătărie și trimite pisica pe balcon! Acum, scoate lenjeria pe care abia aștepți să o îmbraci, nu înainte de a face un duș și de a te învălui cu parfumul lui preferat. Gata! Prăjitura e servită!

Dacă ești singur/ă și n-ai planuri de Sf. Valentin, spune-le tuturor că vei face sex. Oricum, nimeni nu va ști adevărul!

foto: Ecler cu vanilie de la cofetăria Pigalle, Oradea. Delicios!

11 thoughts on “Ce faci, draga, de Sf. Valentin?

  1. lilisor Post author

   Hai mai, nici azi, duminica, nu te scoate la o prajiturica? Nu e nevoie de o zi speciala pentru a manca impreuna o prajitura buna la o cofetarie.
   Noi iesim in fiecare weekend la cofetarie…

 1. Neamtu'

  Asa de fain stau in casa… nu trebuie sa demonstrez nemanui ca ziua de azi este una neobisnuita, dimpotriva: e duminica si ma bucur de ea. Daca toti ceilalti vor sa fie zaharosi, e problema lor…

  Reply
  1. Radu-Mihai

   Valentina? N-am stiut! 😛 Scuze! Si totusi, daca e asa: “La multi ani!” cu intarziere pentru ca in 10 februarie a fost ziua ta de nume. Informatii gasesti aici, http://sp2.ro/Valentina .
   Referitor la ultima ta afirmatie mai bine ma abtin si nu zic nimic, desi… o mâţă udă… 😛 da` mai bine tac. 😆

 2. Sirg

  Eu zic ca ii faci o surpriza mai mare lui Lau intr-o alta seara, pt ca nu se asteapta sa te gaseasca in lenjeria respectiva si cum ai descris tu momentul 😉 Dar ma rog, voi stiti mai bine!

  Reply
  1. lilisor Post author

   Aha, deci si tu ai fost singur azi 😀 Pasajul descris mai sus il poti pune in practica oricand, ai nevoie doar de starea de spirit care, adeseori, face 90% din treaba 😀

   N-ai invitat pe nimeni la o prajiturica azi? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.