La ochelarii noi se poartă cărţile noi!

Şi n-au costat decât o avere! Dar cine-i mai ca mine cu ochelari de la ceva firmă care începe cu f, fandi sau fendi, ceva de genul?! De parcă numai ochelarii de firmă îmi lipseau, că-n rest am casa de vis, grădina imensă cu flori, o cameră pentru pisici şi 3 câini, să le alerge mereu. Da, am de toate, ochelarii de firmă îmi lipseau. (pentru cei care nu mă cunoaşteţi, nu, n-am casa de vis, stăm în chirie ş-avem o mâţă nebună care ne suge tricourile în fiecare dimineaţă)ochelari fendi

AÅŸa e când mergi la cumpărături un ignorant ÅŸi vii înapoi un … om cu ochelari noi!

Mândră-s de ei. Cu ocazia asta mi-am luat şi-un set de curăţare a lentilelor la care am primit şi şurubelniţe speciale pentru a strânge ramele.

Să nu mă mai rog de diverşi oameni cu şurubelniţe să-mi strângă şuruburile de la ochelari. În plus, acum nu mai am vreo scuză să-i pierd. Încă mă întreb cum naiba am reuşit să pierd ceilalţi ochelari.

În altă ordine de idei, partea superbă a poveştii e că azi mi-a venit coletul de la Okian cu cele două cărţi scrise de Nassim Nicholas TalebThe Black Swan şi Fooled by Randomness. Aşa că pot citi liniştită, fără să mai experimentez dureri de ochi şi de cap, mai ales că ambele cărţi sunt în limba engleză. O şansă în plus să-mi aprofundez cunoştinţele şi să nu mă enervez cu traducerile execrabile în limba română.

ÃŽn felul ăsta voi avea un concediu interesant după sărbătorile de iarnă….

2 thoughts on “La ochelarii noi se poartă cărÅ£ile noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.