Oare la ce s-or fi gândit când …

 • ...a  ieÅŸit încălÅ£ată ca vita la păşune: Lady GaGa?! Nu-s fană, nu mă atrage în vreun fel muzica sau stilul ei vestimentar, dar tot nu pot să nu mă întreb cum poate să umble în chestiile alea?! Dacă vor fi la modă, vei purta aÅŸa ceva? (întrebare pentru fete, of course)
 • ... a amestecat marijuana ÅŸi medicamente: George Michael?! A fost condamnat la 8 săptămâni de închisoare cu suspendare, din care va face doar 4 închis, restul „on probation”. Vorba unui prieten: Cât de mult va urî George Michael închisoarea?
 • … a decis să lanseze piesa asta: Jennifer Lopez?! Dear lord! Nici J-Lo nu-s fană, dar chiar credeam că după 40 de ani, va începe să cânte ceva mai de Doamne-Ajută, nu aceleaÅŸi prostioare amuzante din tinereÅ£e. Adică, e frumos să ne prostim cât suntem tineri, dar mai ÅŸi evoluăm.  Madonna ar fi bun exemplu. Oh, wait! Nu, nici Madonna.
 • …a fumat câte o pagină din Coran ÅŸi Biblie: Alex Stewart?! Un profesor de la o universitate din Australia. ÃŽn 11 septembrie a postat un clip pe youtube (a fost ÅŸters) în care pretinde că fumează o foaie din Coran ÅŸi una din Biblie, încercând să afle care are aromă mai bună. Omul e ateu, se explică gestul său. Partea proastă e că anumite grupări musulmane nu au simÅ£ul umorului ÅŸi Australia riscă să devină un punct mare pe harta extremiÅŸtilor care folosesc pretextul profetului pentru a ucide oameni.
 • … a născut în avion ÅŸi a aruncat copilul la gunoi: una, din Filipine. No comment! 🙁

8 thoughts on “Oare la ce s-or fi gândit când …

 • Si eu m-am socat cand am vazut papucii respectivi prima data, ii poarta in videoul la bad romance parca. Dar si mai socata am fost cand am aflat ca au fost creati de alexander mqueen 😐

  • Dacă-Å£i spun că n-am văzut vreun clip al ei, mă crezi?
   Să spunem doar că toţi designerii au o parte mai excentrică, dar e cale lungă până la a purta aşa ceva zi de zi.

 • 1. fiind vedetă poate purta orice „shit”. La ăștia contează originalitatea È™i dacă se poate lucrul ce îl îmbracă să fie făcut de vreun creator de modă, exclusiv pentru ei. Ce e pe piață e pentru noi ăștia restul 🙂

  2. georgică poate fi pedepsit în închisoare doar dacă îl refuză toÈ›i 🙂

  3. marketing + entertainment

  4. putea rămâne celebru pentru studenții ce îi educă, nu era nevoie de reclamă pe youtube

  5. 🙁 trist, dar e doar un caz. Știrea a devenit probabil interesantă pentru că s-a petrecut în avion. Sunt mii de copii abandonaÈ›i în moduri mult mai stranii. Păcat.

 • N-as purta niciodata asa pantofi, ca nu sunt.. lady gaga..
  Cat despre latura extrema a religiei [musulmane], a ucide in numele unui dumnezeu, ori e cu totul gresit, ori eu zic ca pana la urma religia e tot o inventie a oamenilor care se folosesc de ea pentru lucruri bune si mai ales rele…

  • Din păcate, religia e deseori înÅ£eleasă greÅŸit. Sau mă rog, e dusă la extrem. ÃŽn numele unei credinÅ£e idioate Jim Jones (care s-a autointitulat Mesia pe pământ) a adunat o mulÅ£ime de oameni pe care i-a îndoctrinat atât de tare încât acum 30 de ani a reuÅŸit să săvârÅŸească cea mai mare crimă din Guyana: aproape 1000 de oameni au băut cianură ÅŸi, partea cea mai cruntă, e că mulÅ£i oameni ÅŸi-au ucis copiii în numele unei credinÅ£e imbecile.
   Asta se întâmplă când oamenii nu gândesc raţional şi se lasă pradă credinţei. Desigur, nu spun că islamul e acelaşi lucru, dimpotrivă. Să nu uităm că în numele multor religii au murit milioane de oameni (şi cine ştie câţi vor mai sfârşi astfel).

   Oricine are dreptul de a crede în ceva atâta vreme cât nu atinge dreptul la libertate şi credinţă a celuilalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.