Oare la ce s-or fi gândit când …

 • ...a  ieşit încălţată ca vita la păşune: Lady GaGa?! Nu-s fană, nu mă atrage în vreun fel muzica sau stilul ei vestimentar, dar tot nu pot să nu mă întreb cum poate să umble în chestiile alea?! Dacă vor fi la modă, vei purta aşa ceva? (întrebare pentru fete, of course)
 • ... a amestecat marijuana şi medicamente: George Michael?! A fost condamnat la 8 săptămâni de închisoare cu suspendare, din care va face doar 4 închis, restul „on probation”. Vorba unui prieten: Cât de mult va urî George Michael închisoarea?
 • … a decis să lanseze piesa asta: Jennifer Lopez?! Dear lord! Nici J-Lo nu-s fană, dar chiar credeam că după 40 de ani, va începe să cânte ceva mai de Doamne-Ajută, nu aceleaşi prostioare amuzante din tinereţe. Adică, e frumos să ne prostim cât suntem tineri, dar mai şi evoluăm.  Madonna ar fi bun exemplu. Oh, wait! Nu, nici Madonna.
 • …a fumat câte o pagină din Coran şi Biblie: Alex Stewart?! Un profesor de la o universitate din Australia. În 11 septembrie a postat un clip pe youtube (a fost şters) în care pretinde că fumează o foaie din Coran şi una din Biblie, încercând să afle care are aromă mai bună. Omul e ateu, se explică gestul său. Partea proastă e că anumite grupări musulmane nu au simţul umorului şi Australia riscă să devină un punct mare pe harta extremiştilor care folosesc pretextul profetului pentru a ucide oameni.
 • … a născut în avion şi a aruncat copilul la gunoi: una, din Filipine. No comment! 🙁

8 thoughts on “Oare la ce s-or fi gândit când …

 1. Bloo

  Si eu m-am socat cand am vazut papucii respectivi prima data, ii poarta in videoul la bad romance parca. Dar si mai socata am fost cand am aflat ca au fost creati de alexander mqueen 😐

  Reply
  1. lilisor Post author

   Dacă-ţi spun că n-am văzut vreun clip al ei, mă crezi?
   Să spunem doar că toţi designerii au o parte mai excentrică, dar e cale lungă până la a purta aşa ceva zi de zi.

 2. Reshad

  1. fiind vedetă poate purta orice „shit”. La ăștia contează originalitatea și dacă se poate lucrul ce îl îmbracă să fie făcut de vreun creator de modă, exclusiv pentru ei. Ce e pe piață e pentru noi ăștia restul 🙂

  2. georgică poate fi pedepsit în închisoare doar dacă îl refuză toți 🙂

  3. marketing + entertainment

  4. putea rămâne celebru pentru studenții ce îi educă, nu era nevoie de reclamă pe youtube

  5. 🙁 trist, dar e doar un caz. Știrea a devenit probabil interesantă pentru că s-a petrecut în avion. Sunt mii de copii abandonați în moduri mult mai stranii. Păcat.

  Reply
 3. Dia

  N-as purta niciodata asa pantofi, ca nu sunt.. lady gaga..
  Cat despre latura extrema a religiei [musulmane], a ucide in numele unui dumnezeu, ori e cu totul gresit, ori eu zic ca pana la urma religia e tot o inventie a oamenilor care se folosesc de ea pentru lucruri bune si mai ales rele…

  Reply
  1. lilisor Post author

   Din păcate, religia e deseori înţeleasă greşit. Sau mă rog, e dusă la extrem. În numele unei credinţe idioate Jim Jones (care s-a autointitulat Mesia pe pământ) a adunat o mulţime de oameni pe care i-a îndoctrinat atât de tare încât acum 30 de ani a reuşit să săvârşească cea mai mare crimă din Guyana: aproape 1000 de oameni au băut cianură şi, partea cea mai cruntă, e că mulţi oameni şi-au ucis copiii în numele unei credinţe imbecile.
   Asta se întâmplă când oamenii nu gândesc raţional şi se lasă pradă credinţei. Desigur, nu spun că islamul e acelaşi lucru, dimpotrivă. Să nu uităm că în numele multor religii au murit milioane de oameni (şi cine ştie câţi vor mai sfârşi astfel).

   Oricine are dreptul de a crede în ceva atâta vreme cât nu atinge dreptul la libertate şi credinţă a celuilalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.