Pisica – acest calorifer păros!

Nu cred că m-ai crezut când Å£i-am spus că pisica mea e caloriferul perfect. Toarce, Å£ine de cald ÅŸi … nu salivează pe mine!

Cum obţii o pisicuţă calorifer? Simplu: se îmbracă o bluză cu fermoar, de preferinţă de lână pentru o senzație maximă de căldură, şi se închide până la jumătate. Se ridică pisica aproape adormită sau extenuată după 3-4 ore de ţopăit prin casă şi se așază în bluza cu fermoar.

E indicat ca vreme de 2 minute să-i vorbeşti și să o mângâi pe cap până adoarme. Bonus: dacă o mângâi, va începe să toarcă, iar caloriferul miorlăitor devine un fel de dispositiv păros cu vibromasaj.

Recomandarea mea e să nu iei pisi-caloriferul în pat, ci mai degrabă să-l ţii la îndemână doar când eşti la birou, adică în poziţie verticală.

p.s: aş fi menţionat de pârţuri, dar pisica noastră e o domnişoară delicată, deci ea nu face pârţ şi nici nu ştie ce-s alea!

Pisi calorifer

4 thoughts on “Pisica – acest calorifer păros!

 • Hihi 🙂
  Sety dezvolta un factor caloric mai ridicat si are o suprafata radianta mai extinsa 😀
  Nu are inclusa optiunea de vibromasaj, dar nici nu saliveaza (cat despre partea cu bombele chimice olfactive, asa cand suntem in masina, la drum lung, ne mai gazeaza cateodata 😀 da’ de vina tot mancarea e 😉

  • Sety e … Sety! Mi-e dor de ea ÅŸi de blăniÅ£a ei roÅŸcovană atât de fină!
   Caloriferul e mai performant când are ÅŸi vibromasaj, doar că ăsta al meu e tare mic. Peste vreun an ‘o să fie numai bună! :))
   Pe unde petreceţi de sărbători?

 • Pisica voastră fiind o domniÅŸoară stilată nu face pârÅ£ ci se băşeÅŸte! 😛 😆
  Of-of! Văd că nu te laÅŸi până nu inhalezi niÅŸte fire de păr ÅŸi-o s-o păţăşti. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.