Pisi calorifer

Pisica – acest calorifer păros!

Nu cred că m-ai crezut când ţi-am spus că pisica mea e caloriferul perfect. Toarce, ţine de cald şi … nu salivează pe mine!

Cum obţii o pisicuţă calorifer? Simplu: se îmbracă o bluză cu fermoar, de preferinţă de lână pentru o senzație maximă de căldură, şi se închide până la jumătate. Se ridică pisica aproape adormită sau extenuată după 3-4 ore de ţopăit prin casă şi se așază în bluza cu fermoar.

E indicat ca vreme de 2 minute să-i vorbeşti și să o mângâi pe cap până adoarme. Bonus: dacă o mângâi, va începe să toarcă, iar caloriferul miorlăitor devine un fel de dispositiv păros cu vibromasaj.

Recomandarea mea e să nu iei pisi-caloriferul în pat, ci mai degrabă să-l ţii la îndemână doar când eşti la birou, adică în poziţie verticală.

p.s: aş fi menţionat de pârţuri, dar pisica noastră e o domnişoară delicată, deci ea nu face pârţ şi nici nu ştie ce-s alea!

Pisi calorifer

4 thoughts on “Pisica – acest calorifer păros!

 1. Dan

  Hihi 🙂
  Sety dezvolta un factor caloric mai ridicat si are o suprafata radianta mai extinsa 😀
  Nu are inclusa optiunea de vibromasaj, dar nici nu saliveaza (cat despre partea cu bombele chimice olfactive, asa cand suntem in masina, la drum lung, ne mai gazeaza cateodata 😀 da’ de vina tot mancarea e 😉

  Reply
  1. lilisor Post author

   Sety e … Sety! Mi-e dor de ea şi de blăniţa ei roşcovană atât de fină!
   Caloriferul e mai performant când are şi vibromasaj, doar că ăsta al meu e tare mic. Peste vreun an ‘o să fie numai bună! :))
   Pe unde petreceţi de sărbători?

 2. Radu-Mihai

  Pisica voastră fiind o domnişoară stilată nu face pârţ ci se băşeşte! 😛 😆
  Of-of! Văd că nu te laşi până nu inhalezi nişte fire de păr şi-o s-o păţăşti. 🙁

  Reply
 3. Pingback: Ţiţica roşie | Lilişor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.